fbpx

Gourmetophold Lolland Falster

Bedste gourmetophold på Lolland og Falster 2023

Et gourmetophold er for dig, som er vild med at få ekstra lækker mad, der er blevet godt og grundigt kælet for af en kompetent kok. Sådan et ophold kan foregå mange steder på Lolland-Falster. Det kan både være på et badehotel, en lille hyggelig kro, en herregård eller et slot. 

Her på vores side kan du få hjælp og inspiration til at finde et gourmetophold på Lolland-Falster. Glæd dig til at give dine smagsløg en ekstraordinær oplevelse med et ophold, som du sent vil glemme.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Dejlige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller et hotel, vil det være oplagt at tage et gik på det mange Go Dream Gavekort, flere af dem er endda inklusiv en velsmagende middag i kroens eller hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Den Gamle Digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt kroophold på Lolland vil vi klart anbefale dig at tage et nærmere kig på Den Gamle Digegaard. Denne charmerende kro vil helt sikkert sætte jer i den helt rette stemning allerede ved ankomsten.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Motel Højmølle Kro
Hotels.com

Motel Højmølle Kro

2.5/5

 Motel Højmølle Kro er en charmerende og hyggelig kro beliggende i Eskilstrup på Falster. Her er servicen personlig og maden forrygende, hvis du ønsker dig et kroophold på Falster, vil vi klart anbefale dig at tage et kig på denne skønne kro.

Laveste pris for 2 personer: 675 kr.

Et gourmetophold på Lolland-Falster er fyldt med oplevelser

Har du bestilt et gourmetophold på sydhavsøerne Lolland-Falster, kan du få masser af oplevelser med dig hjem i rygsækken. Der er nemlig nok af seværdigheder at tage fat på. Det kan blandt andet være, at du har lyst til at tage en tur til:

 • Knuthenborg Safari Park i Maribo
 • Polakkasernen i Rødby
 • Marielyst Gokart & Paintball Center i Væggerløse
 • Corselitze Have i Nykøbing Falster
 • Lalandia Water Park i Rødby 

gourmet mad

To anbefalelsesværdige gourmetophold på Lolland-Falster

Vil du på et gourmetophold på Lolland-Falster, har du flere muligheder. Du kan blandt andet kigge mere på disse to gourmetophold, som vi anbefaler, hvis du skal til Lolland-Falster.

1. Gourmetophold på Bandholm Badehotel

Et smut på et gourmetophold på Bandholm Badehotel giver dig muligheden for at lade op på et hotel med en 134-årig historie. Her bliver du mødt af et stemningsfyldt sted, der sætter pris på at anvende gode friske og lokale råvarer. Du finder lokalproduceret vin i verdensklasse på vinmenuen samt råvarer, der bruges af mange michelinrestauranter.

Det kan du se frem til:

 • 6-retters gourmetmiddag og vinmenu
 • Lokale råvarer, der bliver til gastronomiske genistreger
 • Stor morgenbuffet med både frisklavede klassikere og lokale specialiteter
 • Stor overdækket terrasse
 • Hotellet ligger et stenkast fra Smålandshavet

2. Gourmetophold på Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing er et moderne og nyistandsat hotel trods sin 200-årige lange og spændende fortid. I 1835 fik hotellet tildelt prædikatet ’Kgl. Privilegeret Kro’. Kokken Claus Meyer, der overtog hotellet i 2006, har derfor en del at leve op til, når store og små maver skal tilfredsstilles. 

Claus Meyers madfilosofi afspejler sig naturligvis på menukortet. Du får derfor muligheden for at smage gastronomi på tårnhøjt niveau. I forhold til de råvarer, der bliver brugt, bør det nævnes, at de fortrinsvis kommer fra et tæt samarbejde med lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter.

Det kan du se frem til:

 • Gastronomisk menu, der skifter i takt med årstiderne
 • Oplev også en udsøgt morgenmadsbuffet
 • Fokus på brug af lokale råvarer
 • Restaurant og lounge
 • Gårdhave

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg tage min hund med på et gourmetophold på Lolland-Falster?

Det er helt sikkert en mulighed at få din hund med på et gourmetophold på Lolland-Falster. Du skal dog lige huske at tjekke grundigt op på, at stedet, du påtænker at besøge, har en politik om, at hunde er velkomne. For det meste kan du se på stedets hjemmeside, om du må have din hund med, når du skal på et gourmetophold. 

Det kan kun anbefales, at du altid lige kontakter stedet for at få verificeret, om det er okay at have din hund med. Derved kan du også få at vide, hvilke krav der er i forbindelse med at have hund med. 

Hvornår kan jeg tage på gourmetophold på Lolland-Falster?

Du kan tage på gourmetophold på Lolland-Falster hele året rundt. Du kan derfor selv vælge, om du ønsker at tage på et gourmetophold om eksempelvis sommeren, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Andre foretrækker at tage af sted i den mørke periode, fordi det giver dem en fortrinlig oplevelse, når alt er koldt og trist. 

Det kan desuden være en god idé at tage af sted, når det ikke er højsæson. Derved kan du være heldig at få et rigtig godt tilbud på et gourmetophold på Lolland-Falster. 

Findes der kun gourmetophold på Lolland-Falster?

Nej, det er ikke kun på Lolland-Falster, at du kan finde gourmetophold. Du kan komme på gourmetophold i hele Danmark, hvis du ønsker dette. 

Der findes både gourmetophold i Vestjylland, gourmetophold i Østjylland, gourmetophold på Fyn, gourmetophold på Sjælland m.m. Det er altså muligt for dig at komme på gourmetophold i lige den landsdel, du gerne vil besøge. 

Der er frit valg på alle hylder, når du skal afsted på et gourmetophold. Det gælder derfor bare om, at du vælger det rette sted for dig.