fbpx

Gourmetophold Sønderjylland

Bedste gourmetophold i Sønderjylland 2024

Vil du gerne invitere en, du holder af med på et gourmetophold i Sønderjylland? Det kan vi godt forstå. Et gourmetophold er den ultimative forkælelse for dig, der er vild med mad af høj kvalitet. 

Ikke nok med at du kan nyde den bedste mad, så er et gourmetophold også fantastisk, hvis du gerne vil slappe af og komme helt ned i gear i en kort periode. På et gourmetophold er der udelukkende fokus på mad, vin, velvære samt den maksimale forkælelse af alle dine sanser.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Benniksgaard Hotel
Truestory

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger midt i den unikke sønderjyske natur og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos Benniksgaard Hotel kan du gøre brug af deres mange gode faciliteter, samt nyde lækre retter hos deres enestående restaurant. Derudover er der også kort vej til mange af de spændende sønderjyske seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 2.598 kr.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Forkæl dine smagsløg med et vidunderligt gourmetophold på Filskov Kro. Denne hyggelige kro er oplagt for dig, der elsker god mad. Her kan du godt glæde dig til en smagsoplevelse, som du aldrig vil glemme. Gourmetmiddagen i restauranten består af mange fantastiske retter efter kokkens eget valg.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro har de perfekte rammer til dig der ønsker at nyde et gourmetophold, mens du på samme tid kan opleve stedets skønne omgivelser. Gourmetopholdet består af en himmelsk gourmetmiddag i restauranten, der har den skønneste panoramaudsigt ud over Fårup Sø. Hvis du elsker gourmet og god stemning er dette lige dig.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Vil du gerne opleve at overnatte i et tidligere fængsel, samt spise som de royale? Så kan du få et fængslende gourmetophold på Den Gamle Arrest. I historiske omgivelser overnatter du i en celle eller i et værelse, der tidligere havde en anden funktion i arresten. Der vil ligeledes være rig mulighed for at opleve Danmarks ældste by Ribe til fods.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Hos Skrøbelev Gods inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold, hvor der er mulighed for alt fra maksimal afslapning til store gastronomiske oplevelser. Hotellet råder nemlig både over hyggelige værelser, gode facilieteter og en enestående restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at servere retter i særklasse for dig. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden er det oplagte valg for dig, som er på udkig efter et fantastisk gourmetophold. Hotellet ligger i Kruså og inviterer dig indenfor til deres hyggelige rammer, hvor du kan hvile hovedet om aftenen. Hotellet råder over gode faciliteter og hyggelige værelser. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro ligger i smukke omgivelser i Møgeltønder, hvor naturen mest af alt ligner noget der er taget direkte ud af en film. Slotskroen har også en lang historie, som går helt tilbage til 1687, hvor den blev priviligeret. Hos Slotskroen kan du nyde lækre retter i de smukke rammer, som slottet råder over på ejendommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Lige midt i den utroligt smukke Munkebjergskov ligger Munkebjerg Hotel, hvor du kan overnatte. Fra hotellet er der adgang direkte til Vejle Fjord og kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant og mange andre moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Gram Slotskro

3/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt gourmetophold? Så er der ikke nogen tvivl om, at Gram Slotskro er en oplagt mulighed for dig. Gram Slot er oprindeligt et kongeslot og har en lang historie, som går helt tilbage til 1232, hvilket naturligvis også er med til at skabe en helt unik stemning. Hos Gram Slotskro får du serverert måltider i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Når du besøger Esbjerg, så er der ikke nogen tvivl om, at Hjerting Badehotel er det helt perfekte sted at overnatte. Her kan du komme væk fra hverdagens hektiske liv og bare fokusere på at nyde livet. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Guldager Kirke og så råder hotellet over en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Tyrstrup Kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro er en enestående kro, som ligger i idylliske omgivelser i Christiansfeld. Hos denne kro kan du få store gastronomiske oplevelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Hos kroens restaurant kan du se frem til at få serveret lækre retter, som kroens dygtige kokke tilbereder fra bunden på friske kvalitetsråvarer. Derudover er der kort vej til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Sådan vælger du det bedste gourmetophold i Sønderjylland for dig

Det er ikke altid helt nemt at vælge et gourmetophold i Sønderjylland. For hvordan vælger du det bedste ophold for dig og dine nærmeste? Heldigvis behøver det slet ikke at være så vanskeligt så længe, at du tager nogle enkelte faktorer i betragtning.

Først og fremmest bør du overveje, hvad du har af krav til det specifikke sted. Det kan være alt lige fra placeringen til faciliteterne, aktiviteterne, om det er kæledyrsvenligt og meget mere. Hvis du har nogle bestemte krav, vil det klart gøre det langt lettere for dig at finde frem til det perfekte sted for dig.

Derudover er det en god idé at tænke over, om du har et budget. Der er stor forskel på prisen for de forskellige gourmetophold, hvorfor du bør lave et budget, inden du kommer for godt i gang med din søgning.

Tre skønne gourmetophold i Sønderjylland

Har du stadig svært ved at finde et lækkert gourmetophold i Sønderjylland? Her har vi fundet tre skønne gourmetophold, som du ikke vil kunne andet end at elske. På alle disse gourmetophold er der lagt op til god mad, afslapning og forkælelse.

 1. Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

I Kruså finder du Hotel og Restaurant Fakkelgaarden, hvor der er fokus på afslappende stunder og gastronomiske oplevelser. På et gourmetophold på dette hotel vil du opleve en fantastisk luksus samt smukke omgivelser. Der er mange ting at opleve i nærheden af Hotel og Restaurant Fakkelgaarden, så du kommer bestemt ikke til at kede dig.

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • 4-retters gourmetmenu
 • Eftermiddagskaffe og hjemmebag
 • Diverse snacks og aperitif
 • Stempelkaffe og chokolader
 • Morgenmad
 1. Schackenborg Slotskro

Schackenborg Slotskro er fra 1687-tallet og er en yderst charmerende lille kro i idylliske omgivelser. Kroen har Schackenborg Slot som nabo og er derfor et meget spændende sted at tage på et gourmetophold. På denne kro kan du se frem til en fantastisk gourmetmenu. Desuden er Schackenborg Slotskro det perfekte sted, hvis du gerne vil opleve Møgeltønder, hvor der er fokus på en dejlig stemning og atmosfære.

Det kan du se frem til:

 • Morgenmad
 • Lækker restaurant
 • Roomservice
 • Bar/lounge
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkering
 1. Benniksgaard Hotel

Elsker du god mad og afslapning? Så kan du stresse af i den smukke sønderjyske natur med udsigt til Flensborg Fjord på Benniksgaard Hotel. Hotellet er beliggende i Gråsten og giver dig rig mulighed for at nyde en fantastisk natur. Desuden er Gråsten Slot og den Kongelige Køkkenhave lige i nærheden af hotellet. Med et gourmetophold på Benniksgaard Hotel kan du være sikker på, at du kan trække stikket og nyde det i fulde drag.

Det kan du se frem til:

 • To overnatninger
 • Eftermiddagskaffe og kage
 • 2 x 3-retters menu
 • Morgenbuffet

dejlig restaurante med gourmet

Vælg mellem mange aktiviteter på et gourmetophold i Sønderjylland

Et gourmetophold i Sønderjylland byder på mange forskellige aktiviteter og oplevelser. Du kan eksempelvis besøge HighPark Sønderjylland, hvis du gerne vil lave noget aktivt. 

Er dette ikke noget for dig, kan du tage et smut forbi Tørning Mølle, Det Gamle Rådhus i Gråsten, Christiansfeld Centret, Historiecenter Dybbøl Banke eller et helt andet sted. Der er næsten ikke det, du ikke kan opleve i Sønderjylland. 

Denne landsdel emmer nemlig af seværdigheder, historier, kultur og skønne gamle byer. Uanset om du vil opleve det ene eller det andet, kan du være sikker på at finde mange forskellige aktiviteter i Sønderjylland. 

Du kan bare kigge lidt rundt omkring der, hvor du befinder dig for at se, hvad der er i nærheden af dig. Det kan eventuelt også hjælpe dig med at beslutte, hvilket gourmetophold i Sønderjylland du skal vælge.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et gourmetophold i Sønderjylland?

Prisen på et gourmetophold i Sønderjylland varierer meget og afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af antallet af overnatninger, antallet af personer samt, hvad der er inkluderet i selve prisen for opholdet. 

Du kan sagtens finde gourmetophold i Sønderjylland, der koster lige omkring 1.000 kroner eller mindre. Hvis du ønsker et gourmetophold, der byder på ekstra meget forkælelse, kan du finde ophold, der koster en del som for eksempel 4.000 eller 5.000 kroner.

Derfor er det en god idé at beslutte, hvor meget du gerne vil betale for et gourmetophold i Sønderjylland, inden du går i gang med at kigge.

Kan jeg booke et gourmetophold med vinmenu i Sønderjylland?

Ja, du kan sagtens booke et gourmetophold med vinmenu i Sønderjylland. Der findes en del forskellige gourmetophold med vinmenu, som du kan få stor glæde af. 

Hvis du er sikker på, at du gerne vil afsted på sådan et gourmetophold, kan det rent faktisk hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted for dig. Det er nemlig et kriterie, du kan gå ud fra og herved vælge alle de ophold fra, der ikke tilbyder en vinmenu.

På den måde behøver du ikke at bruge en masse tid på at kigge på de gourmetophold, hvor en vinmenu ikke er mulig. Der vil typisk stå, om en vinmenu er inkluderet i prisen eller ej.

Kan jeg give et gourmetophold i Sønderjylland i gave?

Du kan selvfølgelig altid vælge at give et gourmetophold i Sønderjylland i gave. Det bestemmer du helt selv. Dog kan du vælge at gøre det på flere forskellige måder. 

Først og fremmest kan du vælge at booke et ophold og herefter give det i gave. Det vil være en rigtig god overraskelse til en, du holder af såsom din partner, en god ven eller et familiemedlem. 

Ydermere kan du købe et gourmetophold i Sønderjylland i form af et gavekort. Det kan være et gavekort til et specifikt sted eller til en side med oplevelsesgaver, der tilbyder diverse gourmetophold til flere forskellige steder.