fbpx

Gourmetophold København

Bedste gourmetophold i København 2024

Et gourmetophold er en fantastisk måde at komme lidt væk hjemmefra og bare få fyldt sit liv med gode oplevelser. Din smagssans vil i hvert fald helt sikkert takke dig for den lækre mad og de dejlige drikke, der hører til en udsøgt gourmetmenu. 

Når du tager på et gourmetophold i København, kan alle dine andre sanser også blive mættet. Der er nemlig mange forskellige oplevelser og aktiviteter, du kan vælge og vrage mellem. Læs med videre for at finde ud af meget mere om gourmetophold i København.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Villa Copenhagen
Truestory

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et eksklusivt hotel i København, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold. Det er et nyt hotel, som råder over en bred vifte af lækre faciliteter. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder og så har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde retter i en klase for sig selv.

Laveste pris for 2 personer: 3.045 kr.

Marienlyst Strandhotel
Truestory

Marienlyst Strandhotel

4/5

Lige på kanten af Øresund ligger det helt igennem fantastiske Marienlyst Strandhotel. Kom indenfor til de hyggelige rammer, moderne faciliteter og lækre værelser. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et godt gourmetophold, så er Marienlyst Strandhotel oplagt for dig og du vil ikke blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 2.890 kr.

Hotel Kong Arthur
Truestory

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et miljøvenligt hotel, som ligger lige midt i København ved de ikoniske søer der er midt i byen. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres store spaområde “Ni´Mat Spa” og slappe af i de hyggelige værelser. Derudover er der mange forskellige spisemuligheder hos hotellet, som f.eks. La Rocca, Pintxos og Sticks’n’Sushi.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en ekslusiv og storslået ejendom, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det ligger lige i nærheden af en smuk golfbane, hvor du kan tage ud at spille og kun 30 km fra København, hvis du vil på shoppingtur i hovedstaden. Derudover har hotellet Caste Cellar Restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Når du besøger København, så er Ascot Hotel et oplagt valg, hvis du gerne vil på et godt gourmetophold. Hotellet har en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter, samt en masse moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der kort vej til mange af de spændende seværdigheder der er i København.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel er et stilfuldt og eksklusivt hotel, som ligger inde midt i selve Tivoli i København. Hos restaurant Nimb Brasserie kan du nyde lækre skandinaviske og franske retter, som er baseret på årstidens råvarer. Derudover råder hotellet over gode værelser, hvor du kan hvile hoevedet og moderne faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Nyhavn er det mest besøgte sted i København og det er det naturligvis fordi at det er et helt unikt sted. Hos 71 Nyhavn Hotel har du mulighed for at overnatte i disse unikke omgivelser. Derudover har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde de helt fantastisk retter, som hotellets talentfulde kokke tilberede fra bunden på gode råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot kunne lige så godt være et fiktivt slot fra et eventyr. Det er over 800 år gammelt og befinder sig lige midt i den helt unikke og smukke UNESCO Global Geopark Odsherred. Her kan du virkelig få et uforglemmeligt gourmetophold hos Slotskøkkenet, som også har modtaget en michelin-stjerne. Slottet har også spisehuset, som er en fantastisk bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Rye115 Hotel
Hotels.com

Rye115 Hotel

3/5

Rye115 Hotel ligger tæt på Parken og byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold. Som gæst kan du nyde deres lækre morgenbuffet om morgenen og om aftenen er der kort vej til en lang række enestående restauranter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder og hotellets værelser er alle sammen hyggelige og perfekte til at slappe af i.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel har en fantastisk beliggenhed i København over for Operaen og tæt på Amalienborg Slot. Hos dette hotel kan du få store gastronomiske oplevelser hos Gourmetrestauranten SALT, hvor de serverer innovative retter baseret på en blanding af traditionelle og moderne danske retter. Fra hotellet er der også kort vej til en lang række af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk dansk hotel, som råder over et stort spa- og wellnessområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover råder hotellet over to fantastisk restaurant, hvor deres talentfulde kokke står klar til at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser for dig. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel er det oplagte hotel for dig, som gerne vil på et godt gourmetophold i København. Her inviteres du indenfor til luksuriøse omgivelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude at opleve København. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at skabe store madoplevelser for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Hotel Skt. Petri
Hotels.com

Hotel Skt. Petri

5/5

Hvordan lyder et uforglemmeligt gourmetophold i København som for dig? Hvis det er lige hvad du har brug for, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Skt. Petri er en oplagt mulighed for dig. Her kan du få store gastronomiske oplevelser hos deres restaurant og så er alt det bedste af København altid lige udenfor din dør.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Under en km fra Frederiksberg ligger Scandic Falkoner og her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold Hotellet råder over en lang række moderne faciliteter, som du kan gøre brug af. Derudover er det den perfekte base for dig der gerne vil opleve København og sidst men ikke mindst, så har hotellet en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels ligger i Carlsberg Byen i København og inviterer dig indenfor til deres luksuriøse rammer, hvor du kan få et uforglemmeligt gourmetophold. Hotellet har nemlig en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter baseret på friske råvarer. Derudover er der kort vej til mange unikke seværdigheder, som du kan opleve når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Oplev en masse på dit gourmetophold i København

Er du på et gourmetophold i København, skylder du dig selv at få alle de oplevelser med, du overhovedet kan nå. Det skal naturligvis være en balancegang, da du også skal nå at slappe af og nyde tilværelsen. Her kan du finde fem populære oplevelser, der måske er noget for dig:

 • Den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli på Vesterbrogade 3
 • Den Lille Havfrue for enden af Langeliniekajen
 • Amalienborg Slot og Amalienborg Slotsplads
 • Rundetårn i Købmagergade
 • Strøget, der går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv

hyggelig gourmet restaurante

To herlige gourmetophold i København

Når du langt om længe har fået tid til at tage på et gourmetophold i København, skal der sikkert være fokus på både oplevelser, afslapning og velvære. Her finder du to herlige gourmetophold, du kan tage på, hvis du besøger København.

 1. Copenhagen Island Hotel

Copenhagen Island er et hotel, der tilbyder indkvartering i fantastiske omgivelser. Hotellet er bygget på en kunstig ø i Københavns Havn. Hotellets arkitektur er spændende i og med, at den sørger for, at vandet og lyset hele tiden er til stede. The Harbour er hotellets restaurant. Her serveres en fantastisk international menu, der er baseret på årstidens råvarer. Om sommeren har du mulighed for at indtage den lækre mad på hotellets store terrasse.

Det kan du se frem til:

 • 4-stjernet hotel
 • Vælg selv antal af overnatninger med eller uden morgenmad
 • Spisning i hotellets restaurant
 • Adgang til hotellets fitnesscenter
 • Der er gratis trådløs internetadgang, fladskærms-TV og aircondition
 • Mulighed for at leje cykler
 • Kæledyr er tilladt
 • Sauna
 1. 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel er oprindeligt et pakhus, der blev opført af købmand Ole Bernt og kaptajn Just Ludvigsen. Disse mænd havde tjent deres formuer på søhandel og valgte at opføre pakhuset, som stod færdigt i 1805. Det forblev en familievirksomhed indtil 1970, hvor Alf Arp-Hansen købte og omdannede det flotte pakhus til et hotel. 

På hotellets restaurant IL Rosmarino bliver du budt velkommen til det italienske køkken. Her finder du italienske specialiteter i højeste kvalitet. Ønsker du at spise lækker mad i særklasse, bør du lægge vejen forbi IL Rosmarino.

Det kan du se frem til:

 • 4-stjernet hotel
 • Vælg selv antal af overnatninger med eller uden morgenmad
 • Spisning i hotellets restaurant
 • Bar på hotellet
 • Gratis toiletartikler
 • Kæledyr er tilladt
 • Strygejern, strygebræt og hårtørrer
 • Gratis Wi-Fi på værelserne og fællesarealer

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg få massage i forbindelse med alle gourmetophold i København?

Det er ikke altid muligt at få massage i forbindelse med et gourmetophold i København. Det er nemlig ikke alle steder, der tilbyder massage. Men du kan stadig sagtens få en omgang massage, når du er på et gourmetophold.

For at få en dejlig omgang massage kan du blot benytte dig af et af de steder, der tilbyder massage i København. Det kan være en fordel, at du bestiller tid hos massøren i god tid. Herved kan du være sikker på, at der er tid til dig, når du er på et gourmetophold i København.  

Hvilket gourmetophold i København er det bedste?

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at vi alle sammen er forskellige. Derfor er det også svært at svare på, hvilket gourmetophold i København der er det bedste. For at finde det bedste gourmetophold i København for dig er der flere faktorer, du bør kigge på. 

Du bør altid tage et kig på, hvad der er inkluderet i prisen samt hvilke andre faciliteter, der er på stedet. Lever de op til dine præferencer? Derudover bør du læse anmeldelser af stedet for at se, hvad andre synes om det. På den måde kan du få et indblik i, hvad der er godt og skidt ved det pågældende sted.

Er det altid muligt at booke et gourmetophold i København?

Det er muligt at booke et gourmetophold i København hele året rundt. Det betyder ikke noget, om det er forår, sommer, efterår eller vinter. 

Du kan rent faktisk tage på et gourmetophold i København det samme sted flere gange om året, hvis du gerne vil det. Det er en fordel for dig, der er blevet helt vild med et specifikt sted.

Du kan dog opleve, at det sommetider ikke er muligt at bestille et gourmetophold i København, hvis alt er udsolgt i den periode, du gerne vil afsted.