fbpx

Gourmetophold Sjælland

Bedste gourmetophold på Sjælland 2024

Et gourmetophold på Sjælland er en skøn oplevelse for dig, der elsker god mad. Du kan nemlig forvente gourmetmad, når du tager afsted på sådan et ophold. Er du træt af at stå i køkkenet, og vil du gerne blive forkælet med manér, skal du bestemt overveje at tage på et gourmetophold på Sjælland. Et gourmetophold handler ikke kun om mad, selvom at det naturligvis er det primære ved opholdet.

Udover at du kan få forkælet dine smagsløg, kan du også komme helt ned i gear, trække stikket og nyde, at du ikke skal tænke på hverken at lave mad, rydde op, vaske tøj eller noget helt andet. Du skal bare nyde at være i nuet og slappe godt og grundigt af med en, du har kær, når du er på et gourmetophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Marienlyst Strandhotel
Truestory

Marienlyst Strandhotel

4/5

Lige på kanten af Øresund ligger det helt igennem fantastiske Marienlyst Strandhotel. Kom indenfor til de hyggelige rammer, moderne faciliteter og lækre værelser. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et godt gourmetophold, så er Marienlyst Strandhotel oplagt for dig og du vil ikke blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 2.890 kr.

Kragerup Gods
Truestory

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et helt unikt gods, som har en imponerende historie der går helt tilbage til 1327. Som gæst hos Kragerup Gods inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser. Hotellet har nemlig en helt fantastisk restaurant, som har de optimale rammer til at skabe et uforglemmeligt gourmetophold for dig.

Laveste pris for 2 personer: 2.495 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk dansk hotel, som råder over et stort spa- og wellnessområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover råder hotellet over to fantastisk restaurant, hvor deres talentfulde kokke står klar til at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser for dig. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en ekslusiv og storslået ejendom, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det ligger lige i nærheden af en smuk golfbane, hvor du kan tage ud at spille og kun 30 km fra København, hvis du vil på shoppingtur i hovedstaden. Derudover har hotellet Caste Cellar Restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot kunne lige så godt være et fiktivt slot fra et eventyr. Det er over 800 år gammelt og befinder sig lige midt i den helt unikke og smukke UNESCO Global Geopark Odsherred. Her kan du virkelig få et uforglemmeligt gourmetophold hos Slotskøkkenet, som også har modtaget en michelin-stjerne. Slottet har også spisehuset, som er en fantastisk bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Bretagne Badehotel
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel er et af Danmarks oprindelige badehoteller og byder dig indenfor til unikke rammer og en fantastisk stemning. Hotellets historie går helt tilbage til 1896 og i 2016 blev hotellet gennemrenoveret. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Bretagne Badehotel er en oplagt mulighed for dig.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er et lækkert hotel, som ligger i lige så lækre omgivelser. Her bydes du indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold, hvor du kan forkæle dig selv med lækre retter, som de talentfulde kokke laver fra bunden. Derudover er der en god badestrand lige i nærheden og hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Tag på et uforglemmeligt gourmetophold hos Comwell Borupgaard, hvor der er fokus på smagsoplevelser, natur, ro og spa. Hotellet har nemlig både et stort spa- og wellnessområde samt en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Derudover har hotellet også hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag med mange gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Rødvig Kro & Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Rødvig Kro & Badehotel er et unikt badehotel, som ligger i smukke omgivelser med usigt over Stevns Klint og Østersøen. Som gæst hos Rødvig Kro & Badehotel kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt overnatte på deres lækre værelser. Derudover har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter lavet på friske kvalitetsråvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Hvis du er på udkig efter et romantisk gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Fredensborg Store Kro er det oplagte sted for dig. Kroen ligger i smukke omgivelser i Fredensborg og der er kort afstand til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Bærhaven. Derudover har kroen en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Mangler du et godt sted at overnatte på Lolland, så er Bandholm Hotel oplagt for dig. Bandholm Hotel byder dog på meget mere end bare et godt sted at overnatte. Her kan du få et gourmetophold i særklasse hos hotellets enestående restaurant, hvor der serveres lækre gourmetretter baseret på friske og lokale råvarer. Der er også kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

AC Hotel Bella Sky
Hotels.com

AC Hotel Bella Sky

4/5

AC Hotel Bella Sky råder over 811 designværelser og er dermed det største designhotel i København. Derudover har hotellet et moderne fitnesscenter og et stort spaområde, hvor du kan forkæle både krop og sind. Sidst men ikke mindst, så har hotellet hele fem restauranter, hvor du kan nyde retter i særklasse, som er tilberedt på kvalitetsråvarer.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hvad kan man lave på et gourmetophold på Sjælland?

Vælger du et gourmetophold Sjælland, er der masser af ting, du kan lave samt opleve. Først og fremmest kan du nyde den gode mad på hotellet ligesom, at du kan nyde godt af stedets andre faciliteter. Det kan eksempelvis være, at du booker et gourmetophold på Sjælland, hvor der er et wellnessområde, et casino, en dejlig have eller andre ting.

Men når du tager på et gourmetophold, er det ikke altid, at du ønsker at blive på selve hotellet hele tiden. Her kan det være, at du gerne vil ud og opleve noget andet i nogle timer. Med et gourmetophold Sjælland kommer det meget an på, hvor du er henne i forhold til, hvad du kan lave.

Er du i København, kan du tage ud og kigge på de mange seværdigheder samt opleve den danske hovedstad. Er du derimod taget til Nordsjælland, kan du nyde lækre strande og fin natur. Sydsjælland er ligeledes det perfekte sted at tage på et gourmetophold, hvis du er vild med naturoplevelser.

Der er rigtig mange ting, du kan lave på Sjælland, så der er noget for enhver smag. Af naturoplevelser kan du overveje alt lige fra Stevns Klint til Møns Klint, Faxe Kalkbrud, Knudshoved Odde, Præstø Fjord, Troldeskoven, Sjællands Odde, Arresø, Odsherred Geopark og meget mere.

Når det kommer til seværdigheder på Sjælland, kommer du heller ikke her til at kede dig. Der findes et hav af seværdigheder, så der er noget for enhver smag. Det kan eksempelvis være: Karen Blixen Museet, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot, Skibshallerne, Amalienborg, Christiansborg, Nyhavn, Botanisk Have, Den Blå Planet, Bakken, Tivoli, Skovtårnet og meget mere.

Hvor kan man tage på gourmetophold på Sjælland?

Hvis du gerne vil på et gourmetophold Sjælland, så har du masser af forskellige hoteller at vælge mellem. Nogle af de mest populære hoteller er blandt andet: Marienlyst Strandhotel, Hotel Bretagne, AC Bella Sky, Comwell Borupgaard, Fredensborg Store Kro, Rødvig Kro og Badehotel og mange flere.

Du kan også tage på et gourmetophold på Sjælland på andre steder end hoteller såsom på et gods eller et slot.

På Sjælland har du også flere muligheder, hvis du gerne vil på et gourmetophold på et gods eller et slot som for eksempel Kragerup Gods, Dragsholm Slot eller Kokkedal Slot. Det kan være en rigtig spændende oplevelse for dig, der er vild med mad, men også samtidigt gerne vil prøve at overnatte på et gods eller et slot på Sjælland.

elegant gourmet ret

Derfor skal du vælge et gourmetophold på Sjælland

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor det er værd at overveje et gourmetophold Sjælland. Ikke nok med at du kan overnatte og spise god mad på alt lige fra et luksuriøst hotel til et gods eller et slot, kan du også opleve rigtig mange ting. Du behøver nemlig ikke kun at blive på stedet og spise, når du er afsted på et gourmetophold.

Sjælland byder på en masse fantastiske oplevelser, så du kommer med garanti ikke til at kede dig. Hvad du skal lave, afhænger naturligvis af, hvor du præcis befinder dig. Men at du kan lave så mange forskellige ting på Sjælland, er nok en af de største grunde til, hvorfor det er den perfekte landsdel til et gourmetophold.

Derudover kan du selv vælge, om du ønsker at være i byen, eller om du foretrækker de mere landlige omgivelser tæt på naturen. Et gourmetophold Sjælland kan både foregå inde midt i byen i København eller langt ude på landet i en mindre flække. Om du foretrækker det ene eller det andet er helt op til dig. Det kommer an på, hvad du gerne vil have ud af dit gourmetophold samt, hvad du ønsker at lave, når du ikke er på selve stedet.

Hvad koster et gourmetophold Sjælland?

Det er ikke muligt at give en fast pris på, hvad et gourmetophold på Sjælland koster. Prisen varierer nemlig en hel del og er forskellige fra det ene ophold til det andet. Det er derfor værd at undersøge flere forskellige gourmetophold Sjælland, hvis du gerne vil få et indblik i prisen.

Prisen afhænger både af placeringen, hotellet, hvad der er med i prisen, antal af overnatninger og så videre. Det betyder derfor, at du kan finde gourmetophold på Sjælland, der koster alt lige fra under et par tusinde kroner til over fire tusinde kroner eller mere.

Det kan lyde af meget for nogle, men hvis du er rigtig glad for mad og gerne vil helt ned i gear, kan det sagtens anbefales. Det er et rigtig lækkert alternativ for dig, der ikke har tid eller penge til en udlandsferie, men gerne vil opleve noget alligevel og slappe af på bedste vis i en kort periode.

At du kan finde gourmetophold Sjælland, der både er i den lavere og dyrere ende, er klart en stor fordel. På den måde kan du helt selv bestemme, hvor mange penge du ønsker at bruge. Du kan eventuelt starte med at lave et budget og herved vælge et ophold ud fra dette. Det sikrer, at du ikke ender med at bruge flere penge, end hvad du måske har råd til eller havde planlagt.

dygtig gourmet kok

Hvor finder jeg et gourmetophold på Sjælland på tilbud?

Hvis du er på udkig efter et gourmetophold på Sjælland på tilbud, så er der flere muligheder. Der findes mange forskellige gourmetophold Sjælland på tilbud, så det er bare med at holde godt øje. At få en god rabat på et gourmetophold kan være det sidste skub, der giver dig lysten og drivkraften til at komme afsted med en, du holder af.

Men hvordan finder du så et godt tilbud, når det kommer til gourmetophold på Sjælland? Det kan du gøre på flere måder. Til at starte med er det altid en fordel, at du tager et kig på hjemmesiderne på de steder, du er interesseret i. Er der ikke et godt tilbud i øjeblikket, anbefales det, at du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det sikrer, at du ikke går glip af et godt tilbud i fremtiden.

Derudover kan du gå ind på hjemmesider med oplevelsesgavekort. Disse steder har også jævnligt tilbud på gourmetophold eller giver rabatkoder og lignende. De har mange forskellige gourmetophold på Sjælland, så der er en stor chance for, at du kan finde et sted, der falder lige i din smag.

Nogle perioder er selvfølgelig bedre end andre, når det kommer til gourmetophold og tilbud. Dage, som for eksempel Black Friday og Cyber Monday, er især gode at holde øje med tilbud og rabatter.

Forkæl en du holder af med et gourmetophold Sjælland

At tage på et gourmetophold handler om meget mere end bare gourmetmad. Det er også ren forkælelse for sjælen og foregår som regel med en, du holder rigtig meget af. Det kan eksempelvis være din partner, din mor, din far, din søster, din bror eller en rigtig god ven eller veninde. Du kan derfor vælge at forkæle en person, du har kær med et gourmetophold Sjælland.

Et gourmetophold på Sjælland er den perfekte gave, hvis du gerne vil glæde en anden person. Der er ikke en eneste, som ikke vil elske sådan en type af gave. Har du tilmed med en vaskeægte madentusiast at gøre, kan du være sikker på, at sådan en gave falder i ekstra god jord.

Hvis du vælger at give et gourmetophold på Sjælland i gave, vil du ikke få andet end et stort smil og masser af tak fra gavemodtageren. Hvordan du vælger at give opholdet i gave, er helt op til dig. Hvis det er til din partner, er det for det meste, fordi du ønsker, at I skal tage af sted sammen. Men hvis du giver opholdet til en god ven, er det ikke altid, fordi at du skal med. Husk at gøre dette klart for gavemodtageren, når du giver gaven.

Et gourmetophold på Sjælland kan gives til mange anledninger. Du skal derfor bare finde det ophold, du mener vil passe bedst til din pågældende modtager.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste gourmetophold på Sjælland?

Der findes rigtig mange forskellige gode gourmetophold på Sjælland. Hvis du gerne vil på et ophold i en pulserende by, skal du kigge efter ophold, der er i København. 

Vil du derimod gerne mere ud på landet og opleve naturen, er det værd at kigge efter ophold andre steder på Sjælland såsom Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland eller lignende. Der er ikke et ophold, der er det bedste. I sidste ende kommer det an på dine ønsker og behov, når du skal finde et gourmetophold Sjælland.

Hvad er et gourmetophold Sjælland?

Et gourmetophold Sjælland er et gourmetophold, der foregår på Sjælland. Udover dette er det præcis den samme type af gourmetophold som alle andre steder i Danmark. På et gourmetophold er maden midtpunktet. Det betyder, at du får serveret den lækreste gourmetmad typisk til aftensmad og til morgenmad, hvis det er et ophold med en enkelt overnatning.

Hvordan køber jeg et gourmetophold Sjælland?

Hvis du gerne vil købe et gourmetophold, der foregår på Sjælland, kan du gøre det både enkelt og ligetil. Til at starte med skal du finde et ophold, som du gerne vil på. Det kan du gøre ved bare at søge online.

Når du har fundet et gourmetophold på Sjælland, vil du i langt de fleste tilfælde kunne booke det online. Her kan du se tilgængelige datoer, priser samt hvad der er inkluderet i prisen. Er du i tvivl om noget, er det værd at tage kontakt til det pågældende hotel, gods eller slot, hvor opholdet er.

Er det muligt at købe et gavekort til et gourmetophold på Sjælland?

Du kan selvfølgelig købe et gavekort til et gourmetophold på Sjælland. Det er en af de bedste gaver, hvis du skal finde en god gave til en, der er helt vild med mad. Du kan vælge at købe et gavekort på en hjemmeside, der sælger oplevelsesgaver.

Ønsker du ikke at købe det på denne måde, kan du som regel også købe et gavekort fra det sted, hvor opholdet skal foregå. Køber du et gavekort til et gourmetophold på Sjælland, kan det være, at du er så heldig, at du bliver inviteret med.