fbpx

Gourmetophold Nordjylland

Bedste gourmetophold i Nordjylland 2024

Hvis du bare en enkelt gang har prøvet at være på et gourmetophold, er det helt sikkert, at det er noget, du får lyst til at gøre igen. Det er nemlig noget nær den bedste selvforkælelse, du kan få. Du vil nærmest føle dig som et helt nyt menneske bagefter. 

Skal dit første eller dit næste gourmetophold gå til Nordjylland, er der masser af dejlige steder, du kan tage hen. Fælles for dem alle er, at du får en smagsoplevelse, du kommer til at sætte pris på. 

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Tambohus Kro & Badehotel
Truestory

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, her har I muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske vandreruter i smukke naturskønne omgivelser, som man ikke finder mange andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 2.299 kr.

Hotel Thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo, her vil der være rig mulighed for at gå lange ture og få talet om løst og fast. Derefter vil I kunne nyde vidunderlig mad kokkereret af hotellets enormt talentfulde kokke og lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 2.796 kr.

Hvalpsund Færgekro
Truestory

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Hvalpsund, så er der ikke nogen tvivl om at Hvalpsund Færgekro er det oplagte valg for dig. Som gæst hos Hvalpsund Færgekro inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile maven efter du har nydt et uforglemmeligt måltid hos hotellets enestående restaurant. Her serverer de talentfulde fantastiske retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.990 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er et unikt slot, som byder dig indenfor i deres unikke rammer til et uforglemmeligt gourmetophold. Slottet råder over hyggelige værelser og moderne facilieteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Fra slottet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan opleve når du ikke nyder lækre retter hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger lige op af vestkysten og byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold i hyggelige rammer. Som gæst hos Strandhotellet Blokhus kan du nyde solen på stranden og alle de andre gode faciliteter om dagen og om aftenen kan du få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant, hvor de talenfulde kokke skaber lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger i det magiske område vi kender som gl. Skagen. Her kan du komme væk fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet råder over luksuriøse værelser og en lang række gode faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke får serveret enestående retter hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger i Hobro og byder dig indenfor til hyggeligt rammer og et godt ophold. Hotellets navn stammer fra at det oprindeligt var en mand der havde været i Amerika, som kom tilbage til Danmark og byggede bygningerne. Hotellet har en smagfuld indretning og en endnu mere smagfuld restaurant, hvor du vil få store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Hotel BramslevGaard
Hotels.com

Hotel BramslevGaard

3/5

Hotel BramslevGaard er det ideelle hotel for dig, som gerne vil på et fantastisk gourmetophold i Hobro. Hotellet har nemlig en enestående restaurant og derudover er der flere kendte restauranter lige i nærheden af hotellet. Hotellet råder også over lækre faciliteter og hyggelige værelser, hvor du kan hvile krop og hoved efter en dag med mange gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

Flere oplevelser venter på dig i Nordjylland

Har du brug for flere oplevelser end dem, som dit gourmetophold i Nordjylland kan levere, er der mange steder, du kan besøge, mens du er på dit ophold. Der er aktiviteter for både børn og voksne, hvis du har hele familien med:  

 • Nordsøen Oceanarium i Hirtshals
 • Jesperhus Feriepark på Mors
 • Skulpturparken Blokhus i Blokhus
 • Ørnereservatet – Eagle World i Bindslev
 • Rav-Værkstedet i Hjørring

fremragende gourmet restaurante

To fantastiske gourmetophold i Nordjylland

Nordjylland er et dejligt sted, også når det gælder gourmetophold. Der findes en del steder, hvilket gør, at det kan være svært at vælge. Du kan få hjælp til dit valg ved at tage et kig på vores to fremhævede gourmetophold i Nordjylland. De to fantastiske gourmetophold er:

 1. Tambohus Kro & Badehotel

Tambohus Kro & Badehotel ligger smukt med sin udsigt over Limfjorden. Stedet rummer masser af historie og mange traditioner, hvilket du hurtigt fornemmer, når du træder ind ad døren. Der lægges vægt på kvalitet, nærvær, troværdighed og kreativitet.

Maden er noget af det, der lokker folk til Tambohus Kro & Badehotel. Du får en rigtig god gourmetoplevelse i og med, at maden tilberedes af årstidens råvarer. Derudover er maden lavet med kærlighed og helt fra bunden. På Tambohus Kro & Badehotel kan du forvente, at de selv bager, sylter, henkoger og braser. Der er ingen nemme og hurtige løsninger.

Det kan du se frem til:

 • En lækker 5-retters gourmetmiddag
 • En enkelt overnatning i et dobbeltværelse
 • Handicapvenligt værelse
 • Morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
 • Udsigt over Limfjorden
 • Gratis Wi-Fi og gratis parkering
 • Familievenligt – legeplads på stedet
 • Have og terrasse
 • Gratis brug af cykler
 1. Strandhotellet Blokhus

Kun få hundrede meter fra de brede og hvide sandstrande finder du Strandhotellet Blokhus. Naturen indbyder til smukke gåture i klitterne eller friske svømmeture i Vesterhavet. Hotellets restaurant skaber unikke gastronomiske oplevelser, hvor de friskfangede fisk fra Vesterhavet naturligvis er en stor del af menukortet. 

Der er desuden stor fokus på lokale kvalitetsprodukter i køkkenet hos Strandhotellet Blokhus. Her finder du både lokalt opdrættet kød og lokalt økologisk grønt på det sæsonbetonede menukort.

Det kan du se frem til:

 • En enkelt overnatning på et classic-værelse
 • Velkomstgave i form af bogen: De gav liv til Blokhus
 • Du får en velkomstcocktail med salt og sødt på værelset
 • Indtag dine gratis velkomstbobler i restauranten, lobbyen eller gårdhaven før gourmetmiddagen
 • 6-retters gourmetmiddag med vin
 • Kaffe, sødt og avec
 • En skøn morgenmadsbuffet
 • Gratis adgang til wellnessafdelingen

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er det nemt at finde et gourmetophold i Nordjylland på tilbud?

Det er ikke altid lige nemt at finde et gourmetophold i Nordjylland på tilbud. Men de findes altså af og til. Når du skal have fat i et rigtig godt tilbud på et gourmetophold i Nordjylland, skal du være på udkig efter det på det rigtige tidspunkt. 

Det bedste tidspunkt er helt klart at lede efter et ophold, når det er uden for sæson. Du bør desuden følge med på diverse dealsites. Du kan også vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet hos flere steder med gourmetophold i Nordjylland. Så giver det helt sikkert pote på et tidspunkt.

Findes der gourmetophold i Nordjylland med aktiviteter for børn?

Der findes gourmetophold i Nordjylland med aktiviteter for børn. Det kan eksempelvis være en legeplads på stedet eller en strand i nærheden. For større børn kan der være kanoture eller lignende på stedet. Det vil typisk stå i beskrivelsen af stedet, hvis der er aktiviteter for børn.

Hvis der ikke er nogen aktiviteter på selve stedet, er det ofte muligt at besøge et sted lige i nærheden af dit ophold. Derved kan du også bedre finde en eller flere aktiviteter, der passer perfekt til dine børns interesser og alder.

Er der mulighed for at dyrke motion på et gourmetophold i Nordjylland?

Der er enkelte hoteller eller lignende, som har et fitnesscenter. Hvis der er et fitnesscenter, kan du sommetider benytte det gratis, hvis det er inkluderet i prisen. Dog skal du andre gange betale for at benytte det. Det er dog de færreste steder, der tilbyder et fitnesscenter. 

Du kan også finde steder, der har en pool, eller steder som ligger ved siden af en strand, så du kan svømme. Hvis det ikke er muligt at finde hverken et fitnesscenter, en pool eller en strand, kan du tage løbeskoene eller vandrestøvlerne frem. Der er masser af muligheder for at løbe lange ture eller tage på vandring i flere timer.