fbpx

Gourmetophold Midtjylland

Bedste gourmetophold i Midtjylland 2024

Er det på tide, at du og en af dine nærmeste kommer lidt væk for at forkæle jer selv? Så er det bestemt værd at tage på et gourmetophold i Midtjylland. Her kan du finde mange steder, der er parate til at glæde din smagssans samt dine andre sanser. 

Et gourmetophold handler om så meget mere end kun lækker mad. Det er også en velegnet metode til at slappe af og lade dine batterier op. Samtidigt kan du på et gourmetophold i Midtjylland nyde de mange spændende seværdigheder, deres historie samt den omkringliggende natur.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Nørre Vosborg
Truestory

Nørre Vosborg

3.5/5

Nørre Vosborg er en smuk herregård, hvor man har skabt det helt perfekte univers til dig, som søger et uforglemmeligt gourmetophold. Her kan du overnatte i de hyggelige værelser, gøre brug af de moderne faciliteter og få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant. Hos Nørre Vosborg stilles der store krav til hvilke råvarer de bruger i deres mad.

Laveste pris for 2 personer: 4.990 kr.

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Hos Comwell Aarhus Dolce by Wyndham inviteres du indenfor til en verden af velvær og kvalitet. Dette enestående hotel har en fantastisk restaurant og er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Aarhus. Derudover gør hotellets beliggenhed også det til den perfekte base for dig, som også gerne vil opleve smilets by.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Hos Norsminde Kro inviteres du indenfor til deres hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet og glemme alt om det hektiske hverdagsliv. Hos hotellets fantastiske restaurant kan du nyde lækre retter, som er inspireret af det danske og franske køkken. Derudover er der også kort vej til flere spændende seværdigheder du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Lige midt i den utroligt smukke Munkebjergskov ligger Munkebjerg Hotel, hvor du kan overnatte. Fra hotellet er der adgang direkte til Vejle Fjord og kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant og mange andre moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia Aarhus har en helt fantastisk beliggenhed centralt i Aarhus, hvilket gør det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Aarhus. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde enestående retter. Fra hotellet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Aarhus Domkirke.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Kaløvig Badehotel
Hotels.com

Kaløvig Badehotel

2.5/5

Kaløvig Badehotel har en unik beliggenhed i Skødstrup og byder dig indenfor i deres hyggelige rammer. Hotellet har mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold og så ligger hotellet lige ud til en lækker strand. Derudover har Kaløvig Badehotel også en fantastisk restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Ting du kan lave på et gourmetophold i Midtjylland

Har du ingen anelse om, hvad du skal lave, når du er på et gourmetophold i Midtjylland? Så kan du altid søge på nettet for at finde ud af, hvad du har lyst til at undersøge nærmere. 

Du kan finde aktiviteter, oplevelser og seværdigheder i massevis, så det er bare med at vælge de bedste ud. Her finder du fem forslag til ting, du kan lave på et gourmetophold i Midtjylland:

 • Himmelbjerget i Silkeborg
 • Ree Park Safari ved Ebeltoft på Djursland
 • Djurs Sommerland i Nimtofte på Djursland
 • Mønsted Kalkgruber lidt vest for Viborg
 • Labyrinthia ved Them

god gourmetmad

To populære gourmetophold i Midtjylland

Et gourmetophold i Midtjylland er ikke bare et gourmetophold. Det er et ophold, der kan foregå mange steder som for eksempel midt i en by eller langt ude på landet. Om du skal på et gourmetophold i en by eller på landet kommer an på dine præferencer. Herunder finder du to populære gourmetophold på landet i Midtjylland.

 1. Norsminde Kro

Norsminde Kro har ligget på sin nuværende placering lige siden 1693, så den har en meget lang og spændende historie bag sig. Foran kroen finder du en lille og stemningsfuld lystbådehavn, hvor du kan nyde masser af liv og glade dage i sommerhalvåret. Der er ligeledes en dejlig sandstrand tæt på kroen. 

Det er ikke kun din smagssans, der bliver vækket, når du skal indtage din gourmetmenu i Norsminde Kros vinkælder. I vinkælderen får du en fuldendt madoplevelse fyldt med overraskelser og spændende kompositioner. Dette foregår, mens du er omkranset af levende lys og tusindvis af flasker.

Det kan du se frem til:

 • Hyggelig 4-stjernet kro
 • En enkelt overnatning
 • Afternoon tea med små sandwich, søde sager og mousserende vin
 • Vinsmagning 
 • Aperitif og snacks 
 • 5-retters gourmetmiddag i restaurant Près 
 • Lækker morgenmad
 1. Lyng Dal Hotel

Det første, der møder dig, er et gammelt og charmerende bindingsværkshus, som ligger perfekt placeret i en landlig idyl. Du er nu ankommet til Lyng Dal Hotel, der er et familiedrevet sted. Det er her, at du skal have en gourmetoplevelse.

Mad er stedets store passion. Kokken hygger sig med at tilberede gourmetmad af de bedste råvarer fra lokalområdet. Eksempelvis kommer urterne fra egen urtehave, mens kødet kommer fra en nærliggende gård. Retterne, der skabes af disse råvarer, er lækre klassiske danske retter i moderne udgaver.  

Det kan du se frem til:

 • En overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse
 • En lækker aftenmenu
 • Skøn morgenmad med hjemmelavede specialiteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkering
 • Fransk altan eller terrasse

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster et gourmetophold i Midtjylland?

Det er svært at sætte en eksakt pris på et gourmetophold i Midtjylland. Priserne er nemlig forskellige fra sted til sted. Variationen i prisen kan være på baggrund af flere forskellige faktorer. Det kan eksempelvis være på grund af, hvad der er inkluderet i opholdet, hvilke faciliteter stedet tilbyder, at gæsterne kan benytte gratis m.m. 

Hvis du ønsker at få fat i et gourmetophold i Midtjylland på tilbud, bør du følge med på dealsites og stedernes egne hjemmesider. Det kan være en fordel at tilmelde sig et steds nyhedsbrev. På den måde er du sikret, at et godt tilbud kommer direkte ind i din indbakke.

Hvad får jeg, når jeg bestiller et gourmetophold i Midtjylland?

Det kan variere meget, hvad du får, når du booker et gourmetophold i Midtjylland. Du vil altid kunne læse dig frem til, hvad et specifikt ophold indeholder. Der er typisk en enkelt overnatning, en 3-, 5-, eller 6-retters gourmetmenu samt morgenmad med i et gourmetophold. 

Nogle ophold kan også indeholde en vinmenu, adgang til et wellnessområde samt andre gratis faciliteter eller aktiviteter. Et gourmetophold i Midtjylland kan altså se meget forskelligt ud. Der er således noget for enhver smag og i flere prisklasser.

Er det bedst med en eller to overnatninger på et gourmetophold i Midtjylland?

Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Bor du i nærheden, kan det være helt fint med en enkelt overnatning. Kommer du derimod fra eksempelvis Sjælland, kan det for mange føles langt at køre, hvis det kun handler om en enkelt overnatning.

Har du ydermere planer om at se en del, når du er afsted, kan der være brug for mere end en enkelt overnatning.