fbpx

Gourmetophold Vestjylland

Bedste gourmetophold i Vestjylland 2024

Trænger dine smagsløg til lidt forkælelse? Så er det måske en god idé at tage på et gourmetophold i Vestjylland. Her kan du nyde, at det ikke er dig, der har stået i køkkenet hele dagen. Derudover skal du heller ikke skal stå for oprydningen efter, at du har spist. 

På et gourmetophold i Vestjylland skal du bare sørge for, at du nyder den veltilberedte mad. Dine smagsløg vil elske dig, fordi maden er så god ved dem. Der er ingen bedre fornemmelse end at sidde i fred og ro i en dyb samtale med din rejsepartner, mens du slår mave ovenpå alt den lækre mad. 

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Tambohus Kro & Badehotel
Truestory

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, her har I muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske vandreruter i smukke naturskønne omgivelser, som man ikke finder mange andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 2.299 kr.

Hotel Thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo, her vil der være rig mulighed for at gå lange ture og få talet om løst og fast. Derefter vil I kunne nyde vidunderlig mad kokkereret af hotellets enormt talentfulde kokke og lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 2.796 kr.

Nørre Vosborg
Truestory

Nørre Vosborg

3.5/5

Nørre Vosborg er en smuk herregård, hvor man har skabt det helt perfekte univers til dig, som søger et uforglemmeligt gourmetophold. Her kan du overnatte i de hyggelige værelser, gøre brug af de moderne faciliteter og få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant. Hos Nørre Vosborg stilles der store krav til hvilke råvarer de bruger i deres mad.

Laveste pris for 2 personer: 4.990 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Vil du gerne opleve at overnatte i et tidligere fængsel, samt spise som de royale? Så kan du få et fængslende gourmetophold på Den Gamle Arrest. I historiske omgivelser overnatter du i en celle eller i et værelse, der tidligere havde en anden funktion i arresten. Der vil ligeledes være rig mulighed for at opleve Danmarks ældste by Ribe til fods.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro ligger i smukke omgivelser i Møgeltønder, hvor naturen mest af alt ligner noget der er taget direkte ud af en film. Slotskroen har også en lang historie, som går helt tilbage til 1687, hvor den blev priviligeret. Hos Slotskroen kan du nyde lækre retter i de smukke rammer, som slottet råder over på ejendommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Når du besøger Esbjerg, så er der ikke nogen tvivl om, at Hjerting Badehotel er det helt perfekte sted at overnatte. Her kan du komme væk fra hverdagens hektiske liv og bare fokusere på at nyde livet. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Guldager Kirke og så råder hotellet over en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Det kan du lave på dit gourmetophold i Vestjylland

Der er altid masser af natur at udforske, når du er på et gourmetophold i Vestjylland. Du bør derfor finde ud af, om der er noget særligt, du bør kigge nærmere på i nærheden af, hvor du er på et gourmetophold. Du kan eksempelvis opleve:

 • Blåvandshuk Fyr i Blåvand
 • Bunkerne på Vestkysten i Søndervig
 • Lyngvig Fyr nær Hvide Sande
 • Jyllandsakvariet i Thyborøn
 • Mennesket Ved Havet i Esbjerg

Der er nærmest ikke det, du ikke kan opleve, hvis du tager på et gourmetophold i Vestjylland.

fenomenal gourmetmad

To lækre gourmetophold i Vestjylland

Har du besluttet dig for, at dit gourmetophold skal være i Vestjylland, finder du her to lækre ophold, du helt bestemt ikke vil blive skuffet over. Ved hjælp af vores anbefalinger til gourmetophold i Vestjylland kan du nemt og hurtigt finde det rette for dig. 

1. Gourmetophold på Nørre Vosborg

Nørre Vosborg ligger cirka 20 kilometer vest for Holstebro. Her bliver du budt velkommen til et ophold i rigtig god kvalitet på en yderst charmerende herregård. Du kommer til at føle dig helt adelig i restauranten, hvor kokkene forkæler dig med en madoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan desuden nyde de smukke omgivelser.

Det kan du se frem til:

 • 3,5-stjernet hotel i Vemb
 • Bar/lounge og to restauranter
 • Gratis morgenmadsbuffet, Wi-Fi og parkering
 • Kæledyrsvenligt
 • Familievenligt
 • Have og terrasse

2. Gourmetophold på Henne Mølle Å Badehotel

Natur og strand ligger for dine fødder lige, når du træder ud ad døren til Henne Mølle Å Badehotel. De storslåede udendørs omgivelser falder godt i tråd med de atmosfærefyldte indendørs omgivelser. Du kan nyde den gode mad og komme helt ned i gear, når du er gæst på Henne Mølle Å Badehotel.

Det kan du se frem til:

 • Badehotel ved stranden i Henne
 • Restaurant og bar/lounge
 • Gratis Wi-Fi, aviser i lobbyen, toiletartikler og vugge/barneseng
 • Eget køleskab
 • Familievenligt og kæledyrsvenligt
 • Terrasse

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Findes der familievenlige gourmetophold i Vestjylland?

Skal du på et familievenligt gourmetophold i Vestjylland, bør du kigge nærmere på to faktorer. Du bør undersøge, hvad for noget mad der tilbydes det specifikke sted, og hvilke aktiviteter I som familie kan give jer i kast med. 

I forhold til maden skal der jo helst være noget på menuen, som lige præcis dine børn sætter pris på. Det samme gælder for aktiviteterne. Måske findes aktiviteterne ikke på selve lokationen, men de findes måske i nærheden.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er den rette børnemenu og aktiviteter på et sted? Så bør du kontakte stedet for at høre nærmere om, hvad de kan tilbyde dig.

Findes der gourmetophold i Vestjylland med gratis morgenmad?

Ja, du kan sagtens finde gourmetophold i Vestjylland, der tilbyder gratis morgenmad. De fleste gourmetophold i Vestjylland indeholder nemlig både en gourmetmenu om aftenen og morgenmad den efterfølgende morgen. 

Når du vælger et gourmetophold, der inkluderer både aftensmad og morgenmad, får du på en måde morgenmaden gratis. Den er i hvert fald inkluderet i den pris, du har givet for opholdet. 

Hvis du gerne vil sikre dig, at du får morgenmad, inden du vender næsen hjemad, skal du være opmærksom på, om den er med i prisen på opholdet. På den måde slipper du for at tænke mere over, hvor du skal indtage din morgenmad.  

Er det muligt at finde gourmetophold i Vestjylland med gratis parkering?

Du kan selvfølgelig finde et eller flere gourmetophold i Vestjylland, hvor du kan parkere din bil på stedet gratis uden problemer. Rent faktisk er det nærmest umuligt at finde et sted, hvor du skal have penge op af lommen for at parkere din bil.

Det betyder altså, at du trygt kan tage på et gourmetophold i Vestjylland uden at bekymre dig om en ekstra udgift til parkering. Du vil typisk kunne finde mere information om parkering på selve stedets hjemmeside.