fbpx

Gourmetophold Jylland

Bedste gourmetophold i Jylland 2024

I Jylland har du rig mulighed for at tage på et luksuriøst gourmetophold. I dette område af Danmark er der nemlig mange hoteller og kroer, der omfavner gastronomiske oplevelser på højeste plan. Der er altså frit valg på alle hylder, hvis du ønsker et lækkert gourmetophold i Jylland. 

Når du tager på et gourmetophold i Jylland, vil du, foruden at få dine smagssanser pirret, opleve, at hotellerne og kroerne typisk ligger i naturskønne omgivelser. Det giver dig chancen for også at forkæle dig selv ved at gå en afstressende tur i naturen.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Tambohus Kro & Badehotel
Truestory

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, her har I muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske vandreruter i smukke naturskønne omgivelser, som man ikke finder mange andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 2.299 kr.

Lyng Dal Hotel
Truestory

Lyng Dal Hotel

3/5

Lyng Dal Hotel er en hyggelig kro beliggende i smukke omgivelser i Midtjylland. Hotellet tilbyder et varieret udvalg af gourmetophold, hvor man kan nyde lækre retter baseret på sæsonens bedste råvarer. Opholdet inkluderer også overnatning i komfortable værelser og muligheden for at udforske de nærliggende naturområder.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Hotel Thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo, her vil der være rig mulighed for at gå lange ture og få talet om løst og fast. Derefter vil I kunne nyde vidunderlig mad kokkereret af hotellets enormt talentfulde kokke og lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 2.796 kr.

Nørre Vosborg
Truestory

Nørre Vosborg

3.5/5

Nørre Vosborg er en smuk herregård, hvor man har skabt det helt perfekte univers til dig, som søger et uforglemmeligt gourmetophold. Her kan du overnatte i de hyggelige værelser, gøre brug af de moderne faciliteter og få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant. Hos Nørre Vosborg stilles der store krav til hvilke råvarer de bruger i deres mad.

Laveste pris for 2 personer: 4.990 kr.

Hvalpsund Færgekro
Truestory

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Hvalpsund, så er der ikke nogen tvivl om at Hvalpsund Færgekro er det oplagte valg for dig. Som gæst hos Hvalpsund Færgekro inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile maven efter du har nydt et uforglemmeligt måltid hos hotellets enestående restaurant. Her serverer de talentfulde fantastiske retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.990 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Lige midt i den utroligt smukke Munkebjergskov ligger Munkebjerg Hotel, hvor du kan overnatte. Fra hotellet er der adgang direkte til Vejle Fjord og kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant og mange andre moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro har de perfekte rammer til dig der ønsker at nyde et gourmetophold, mens du på samme tid kan opleve stedets skønne omgivelser. Gourmetopholdet består af en himmelsk gourmetmiddag i restauranten, der har den skønneste panoramaudsigt ud over Fårup Sø. Hvis du elsker gourmet og god stemning er dette lige dig.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Forkæl dine smagsløg med et vidunderligt gourmetophold på Filskov Kro. Denne hyggelige kro er oplagt for dig, der elsker god mad. Her kan du godt glæde dig til en smagsoplevelse, som du aldrig vil glemme. Gourmetmiddagen i restauranten består af mange fantastiske retter efter kokkens eget valg.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Vil du gerne opleve at overnatte i et tidligere fængsel, samt spise som de royale? Så kan du få et fængslende gourmetophold på Den Gamle Arrest. I historiske omgivelser overnatter du i en celle eller i et værelse, der tidligere havde en anden funktion i arresten. Der vil ligeledes være rig mulighed for at opleve Danmarks ældste by Ribe til fods.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Hos Norsminde Kro inviteres du indenfor til deres hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet og glemme alt om det hektiske hverdagsliv. Hos hotellets fantastiske restaurant kan du nyde lækre retter, som er inspireret af det danske og franske køkken. Derudover er der også kort vej til flere spændende seværdigheder du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger lige op af vestkysten og byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold i hyggelige rammer. Som gæst hos Strandhotellet Blokhus kan du nyde solen på stranden og alle de andre gode faciliteter om dagen og om aftenen kan du få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant, hvor de talenfulde kokke skaber lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger i Hobro og byder dig indenfor til hyggeligt rammer og et godt ophold. Hotellets navn stammer fra at det oprindeligt var en mand der havde været i Amerika, som kom tilbage til Danmark og byggede bygningerne. Hotellet har en smagfuld indretning og en endnu mere smagfuld restaurant, hvor du vil få store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Hotel Scheelsminde har til huse i den historiske herregård Scheelsminde, som ligger centralt i Aalborg. Indvendigt er herregården gennemrenoveret og råder over en lang række fantastiske faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover har hotellet en gourmetrestaurant i særklasse, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser som hotellets talentfulde kokke har tilberedt fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger i det magiske område vi kender som gl. Skagen. Her kan du komme væk fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet råder over luksuriøse værelser og en lang række gode faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke får serveret enestående retter hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Kaløvig Badehotel
Hotels.com

Kaløvig Badehotel

2.5/5

Kaløvig Badehotel har en unik beliggenhed i Skødstrup og byder dig indenfor i deres hyggelige rammer. Hotellet har mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold og så ligger hotellet lige ud til en lækker strand. Derudover har Kaløvig Badehotel også en fantastisk restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er et unikt slot, som byder dig indenfor i deres unikke rammer til et uforglemmeligt gourmetophold. Slottet råder over hyggelige værelser og moderne facilieteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Fra slottet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan opleve når du ikke nyder lækre retter hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Hos Comwell Aarhus Dolce by Wyndham inviteres du indenfor til en verden af velvær og kvalitet. Dette enestående hotel har en fantastisk restaurant og er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Aarhus. Derudover gør hotellets beliggenhed også det til den perfekte base for dig, som også gerne vil opleve smilets by.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro ligger i smukke omgivelser i Møgeltønder, hvor naturen mest af alt ligner noget der er taget direkte ud af en film. Slotskroen har også en lang historie, som går helt tilbage til 1687, hvor den blev priviligeret. Hos Slotskroen kan du nyde lækre retter i de smukke rammer, som slottet råder over på ejendommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Børkop. Som gæst hos Comwell Kellers Park kan du gøre brug af deres brede vifte af moderne faciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Sidst men ikke mindst, så har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du får severer enestående retter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia Aarhus har en helt fantastisk beliggenhed centralt i Aarhus, hvilket gør det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Aarhus. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde enestående retter. Fra hotellet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Aarhus Domkirke.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Hotel BramslevGaard
Hotels.com

Hotel BramslevGaard

3/5

Hotel BramslevGaard er det ideelle hotel for dig, som gerne vil på et fantastisk gourmetophold i Hobro. Hotellet har nemlig en enestående restaurant og derudover er der flere kendte restauranter lige i nærheden af hotellet. Hotellet råder også over lækre faciliteter og hyggelige værelser, hvor du kan hvile krop og hoved efter en dag med mange gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

Hvad kan man lave på et gourmetophold i Jylland?

Hvis du skal på et gourmetophold i Jylland, er det naturligvis rart at vide, hvad du kan få tiden til at gå med. Hvis du kun har en enkelt overnatning, når du er på gourmetophold, anbefales det, at du ikke har alt for mange planer end selve opholdet. 

Med en enkelt overnatning er det typisk meget passende tidsmæssigt bare at nyde den omgivende natur. Det er vigtigt, at I undgår at blive for stressede under opholdet, så I slet ikke får nydt det ordentligt. 

En del hoteller, kroer eller godser har også aktiviteter, du kan benytte dig af, mens du er på stedet. Det kan eksempelvis være en golfbane, wellness m.m.

Skal du afsted på flere overnatninger på et hyggeligt hotel eller en nostalgisk kro, er det dejligt med nogle få planer ud over den eventuelle skønne natur stedet er omgivet af. Det kan være en god idé at undersøge, hvad der er af seværdigheder i byen eller den nærliggende by. Mange byer i det jyske har en masse at byde på. Det kan være alt lige fra shopping til en spændende havn, et museum eller en dyrepark. 

Hvor kan man tage på gourmetophold Jylland?

Jylland er en stor del af Danmark. Derfor finder du her et væld af steder, hvor du kan indtage en gourmetmenu på stedets restaurant. Der er altså nok at vælge mellem, hvis du vil på et helt særligt og hyggeligt gourmetophold i Jylland. 

Der er gourmetophold for enhver smag i Jylland. Du kan vælge det perfekte sted for dig ud fra dine helt egne præferencer. Skal stedet have havudsigt eller kig til vandet, kan du eventuelt vælge et gourmetophold, der ligger ved Limfjorden, Ringkøbing Fjord, Ho Bugt m.m.

Har du et stort ønske om, at dit gourmetophold i Jylland skal være det bedste af det bedste, kan du vælge at søge efter et gourmetophold med en michelinrestaurant. Det finder du eksempelvis i Århus. 

Går du mere op i at få smagt egnsspecialiteter, bør du måske søge efter et gourmetophold i Sønderjylland. Her kan du helt sikkert prøve et vaskeægte og overdådigt sønderjysk kaffebord. Så er der i hvert fald også noget til den søde tand.

Du bør altså ikke spørge dig selv om, hvor du kan tage på et gourmetophold i Jylland. Det er faktisk vigtigere, at du tænker over, hvad du ønsker at få ud af dit ophold samt, hvor langt du ønsker at rejse for at nå hen til stedet. 

nydelig gourmet restaurante

Derfor skal du vælge et gourmetophold i Jylland

Har du svært ved at beslutte dig for, hvor dit gourmetophold skal gå hen? Eller sætter du bare et stort spørgsmålstegn ved, hvorfor det være et gourmetophold i Jylland? Der er faktisk mange gode grunde til at tage på et gourmetophold i Jylland, som du kan læse mere om i dette afsnit. 

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at Jylland er et fremragende sted at tage på gourmetophold. Kigger du for eksempelvis på naturen i Jylland, så er den bare fantastisk og unik. 

Det er ofte lige præcis alle de smukke naturskatte, der lokker mange danskere på et gourmetophold i Jylland. Tager du på et gourmetophold i Nordjylland, kan du få oplevet den storslåede og barske natur med lange strande og åbne hedelandskaber. 

Mange gourmetophold i Jylland ligger desuden langt væk fra storbyens travle hverdagsliv, hvilket kan være endnu en fordel. Hvis hele idéen med et gourmetophold er at komme væk fra byens larm og pulserende liv, så er der mange steder at vælge mellem i Jylland. Der findes masser af afslappende omgivelser, når du kigger nærmere på gourmetophold Jylland.

Er du interesseret i at udforske de danske storbyer rundt omkring i Danmark, er Jylland endnu en mulighed for at få besøgt en større jysk by. Tager du eksempelvis til Århus, er der masser af oplevelser, der venter på dig. I Danmarks andenstørste by kan du besøge Musikhuset Aarhus, Den Uendelige Bro, Den Gamle By, Tivoli Friheden, ARoS Aarhus Kunstmuseum, Royal Casino Aarhus m.m. Der er nok af oplevelser at tage fat på. 

Det gælder om at lave en masse research, når du skal på gourmetophold i Jylland, da du kan tage på et ophold i både Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland og Østjylland. En fælles ting for mange af opholdene er, at stederne lægger vægt på at bruge lækre økologiske og friske råvarer. Det giver unægteligt en god basis for en gourmetmiddag. 

Hvad koster et gourmetophold i Jylland?

Inden du pakker weekendtasken og smutter afsted på et gourmetophold i Jylland, har du nok brug for at finde ud af, hvad det koster. Det er i hvert fald meget vigtigt, hvis du har et specifikt budget.

Prisen på et gourmetophold afhænger af flere faktorer. Den afhænger blandt andet af antallet af overnatninger. Hvor meget et gourmetophold koster varierer også fra sted til sted. Du kan derfor opleve, at det måske er billigere at tage på et gourmetophold på en kro i forhold til på et gods. 

Når vi snakker om prisen for et gourmetophold i Jylland, kommer den ligeledes an på, om det er et gourmetophold med en michelinrestaurant, eller om det er et almindeligt gourmetophold. Det er nemlig betydeligt dyrere at tage på et gourmetophold, hvis restauranten har modtaget michelinstjerner. 

Der opstår ydermere prisforskelle, hvis der eksempelvis er inkluderet en vinmenu eller, hvis der er adgang til en spaafdeling. Du skal derfor være opmærksom på, at jo mere du ønsker at få ud af dit ophold, jo mere kan det komme til at koste dig. 

Priser på et gourmetophold i Jylland kan også svinge alt efter sæsonen. I højsæsonen kan det være dyrere at tage på gourmetophold, end når det er lavsæson. Det kan derfor være en fordel for dig, hvis du er fleksibel omkring, hvornår på året du tager på gourmetophold. 

Sidst men ikke mindst kan prisen på et gourmetophold i Jylland afhænge af, hvor du finder det henne. Du kan sommetider finde rabatter og gode tilbud på specifikke gourmetophold på stedets hjemmeside, på et dealsite m.m. 

nydelig anretning

Hvor finder jeg et gourmetophold i Jylland på tilbud?

Der er i dag mange steder, hvor du kan få fat i et rigtig godt gourmetophold på tilbud. Du skal bare have lidt tålmodighed og søge forskellige steder på internettet. Er du ude efter at finde et specifikt gourmetophold i Jylland på tilbud? Så kan det naturligvis være langt sværere at få fat i, end hvis du bare er ude efter et hvilket som helst gourmetophold til en god pris. 

Der findes rigtig mange forskellige dealsites, hvor du kan være heldig at finde et gourmetophold i Jylland på tilbud. Så er du ude efter en god deal på et gourmetophold i Jylland, bør du følge med på de forskellige delsites. Det er en fordel at følge med over tid. Herved kan du være sikker på, at der helt sikkert er et godt tilbud på et eller andet tidspunkt. Når det rette tilbud dukker op, så er det bare med at slå til, hvis betingelserne er nogle, der passer dig. 

Har du set dig varm på et helt specielt gourmetophold i Jylland, kan det være sværere – for ikke at sige umuligt – at få et godt tilbud på opholdet. Det er nemlig ikke alle hoteller, kroer, godser m.m., der kører med et godt tilbud af og til. Det bedste, du kan gøre, er at tjekke stedets hjemmeside med jævne mellemrum for at se, om der er gode tilbud på deres ophold. Det kan desuden være en fordel, hvis du begynder at få nyhedsbreve fra forskellige steder. Der kan nemlig også være gode tilbud at finde på denne måde. 

Når du er på jagt efter et gourmethold i Jylland til en nedsat pris, er der desuden perioder, hvor det er nemmere at finde et ophold på tilbud. Det kan godt være, at du ikke er så meget for Black Friday og Cyber Monday. Men det bliver du måske, hvis du får fat i et fantastisk tilbud på et gourmetophold i Jylland. 

Gourmetophold Jylland er en god gave til personen, der har alt

Det kan være lidt af en vanskelig opgave at finde en gave til en person, der har alt. I denne situation kan det være en god idé at vende blikket væk fra materialistiske ting og i stedet kigge på en gave, der indeholder en oplevelse. Det er derfor, at et gourmetophold i Jylland er en god gave til en person, der har alt.

Når du giver et gourmetophold i gave, kan du eventuelt selv få glæde af det også. Det kan du, hvis du inkluderer dig selv i opholdet således, at I tager afsted sammen. Det kan give dig og gavemodtageren en fantastisk tid sammen.  

Du kan vælge gourmetopholdet ud fra modtagerens præferencer. Elsker personen store byer, eller er det naturen, der tæller mest? Det kan også være, at der skal sættes fokus på vinen til maden eller lignende.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et gourmetophold i Jylland?

Når du bestiller et gourmetophold i Jylland, får du et ophold på et hotel, en kro, en herregård eller lignende, hvor der er lagt særlig vægt på maden. Du kan derfor forvente, at få lækker og dejlig mad, der er en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Er det muligt at komme på et gourmetophold med vinmenu i Jylland?

Det er naturligvis muligt at komme på et gourmetophold med vinmenu i Jylland. Der findes faktisk flere steder i Jylland, hvor du også kan få en smagsoplevelse, når det gælder vinen til maden. Du kan finde disse steder ved at søge efter ”Gourmetophold med vinmenu Jylland”.

Hvilket gourmetophold i Jylland er det bedste?

Det bedste gourmetophold i Jylland er det, der passer til dine præferencer. Der er derfor ikke et gourmetophold, som er bedre end andre. Det er nemlig altid en smagssag.