fbpx

Gourmetophold Michelin

Bedste gourmetophold med Michelin 2024

Ønsker du at få en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige? Så skal du overveje, om du ikke bør invitere en af dine nærmeste med på et gourmetophold, hvor du får mulighed for at spise på en restaurant med en michelinstjerne. Sådan et gourmetophold vil alle, der sætter pris på fantastisk mad, elske. 

Der findes flere michelinrestauranter rundt omkring i Danmark og i udlandet, så det er bare med at udforske dine muligheder. Du kan i hvert fald være sikker på, at et gourmetophold Michelin byder på nydelse, afslapning og forkælelse på højeste plan.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Forkæl dine smagsløg med et vidunderligt gourmetophold på Filskov Kro. Denne hyggelige kro er oplagt for dig, der elsker god mad. Her kan du godt glæde dig til en smagsoplevelse, som du aldrig vil glemme. Gourmetmiddagen i restauranten består af mange fantastiske retter efter kokkens eget valg.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Hvordan lyder et uforglemmeligt gourmetophold på et smukt slot som for dig? Hvis det er lige hvad du er på udkig efter, så er der ikke nogen tvivl om, at Broholm Slot er det oplagte valg for dig. Slottet ligger i smukke naturomgivelser mellem Svendborg og Nyborg på fyn. Slottet ligner noget der er taget ud af et eventyr.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro har de perfekte rammer til dig der ønsker at nyde et gourmetophold, mens du på samme tid kan opleve stedets skønne omgivelser. Gourmetopholdet består af en himmelsk gourmetmiddag i restauranten, der har den skønneste panoramaudsigt ud over Fårup Sø. Hvis du elsker gourmet og god stemning er dette lige dig.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro laver mad fra aller øverste skuffe, her går råvarer og tilberedning op i en højere enhed. Hvis du ønsker at opleve denne dejlige mad vil det være oplagt at tage på et gourmetophold, her vil du nemlig også få mulighed for rigtig at mærke kroens skønne atmosfære samt gå en tur i den flotte omkring liggende natur.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Vil du gerne opleve at overnatte i et tidligere fængsel, samt spise som de royale? Så kan du få et fængslende gourmetophold på Den Gamle Arrest. I historiske omgivelser overnatter du i en celle eller i et værelse, der tidligere havde en anden funktion i arresten. Der vil ligeledes være rig mulighed for at opleve Danmarks ældste by Ribe til fods.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en ekslusiv og storslået ejendom, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det ligger lige i nærheden af en smuk golfbane, hvor du kan tage ud at spille og kun 30 km fra København, hvis du vil på shoppingtur i hovedstaden. Derudover har hotellet Caste Cellar Restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Lige på kanten af Øresund ligger det helt igennem fantastiske Marienlyst Strandhotel. Kom indenfor til de hyggelige rammer, moderne faciliteter og lækre værelser. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et godt gourmetophold, så er Marienlyst Strandhotel oplagt for dig og du vil ikke blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Vitalhotel Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Hvis et gourmetophold i smukke omgivelser i Glücksburg lyder som noget for dig, så er Vitalhotel Alter Meierhof det oplagte valg for dig. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder som du kan tage ud at opleve. Derudover har hotellet hyggelige værelser, gode facilieteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et helt unikt gods, som har en imponerende historie der går helt tilbage til 1327. Som gæst hos Kragerup Gods inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser. Hotellet har nemlig en helt fantastisk restaurant, som har de optimale rammer til at skabe et uforglemmeligt gourmetophold for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk dansk hotel, som råder over et stort spa- og wellnessområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover råder hotellet over to fantastisk restaurant, hvor deres talentfulde kokke står klar til at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser for dig. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Bretagne Badehotel
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel er et af Danmarks oprindelige badehoteller og byder dig indenfor til unikke rammer og en fantastisk stemning. Hotellets historie går helt tilbage til 1896 og i 2016 blev hotellet gennemrenoveret. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Bretagne Badehotel er en oplagt mulighed for dig.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er et utroligt lækkert strandhotel i Kalundborg, som byder dig indenfor til intet mindre end et uforglemmeligt ophold. Ikke nok med at hotellets omgivelser er utroligt smukke og at der er en badestrand lige i nærheden, så har hotellet også hyggeligt værelser og en enestående restaurant, hvor du bliver budt indenfor til mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, her har I muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske vandreruter i smukke naturskønne omgivelser, som man ikke finder mange andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo, her vil der være rig mulighed for at gå lange ture og få talet om løst og fast. Derefter vil I kunne nyde vidunderlig mad kokkereret af hotellets enormt talentfulde kokke og lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger lige op af vestkysten og byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold i hyggelige rammer. Som gæst hos Strandhotellet Blokhus kan du nyde solen på stranden og alle de andre gode faciliteter om dagen og om aftenen kan du få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant, hvor de talenfulde kokke skaber lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i smukke omgivelser lige ud til en smuk lystbådehavn. Fra hotellet har du en unik udsigt over lillebælt og er kun en kort køretur fra spændende seværdigheder. Bedst af alt er det hotellets helt fantastiske restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et gourmetophold, så er Kongebrogaarden oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

THE THIEF
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et moderne hotel, hvor der er rig mulighed for at slippe væk fra den kedelige hverdag og få ny energi og gode oplevelser med hjem. Her er der blandt andet THIEF FOODBAR, som er unik restaurant der ligger på tagterrassen på 9. etage. Der kan du opleve urbane og nordiske retter, som er lavet primært på helt friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Tortue Hamburg
Hotels.com

Tortue Hamburg

4/5

Leder du efter det perfekte sted for et uforglemmeligt gourmetophold i Hamborg? Så er der ikke nogen tvivl om, at Tortue Hamburg er den oplagte mulighed for dig. Dette hotel råder over en masse gode faciliteter og værelser, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der kort vej til en lang række helt fantastiske restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger midt i den unikke sønderjyske natur og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos Benniksgaard Hotel kan du gøre brug af deres mange gode faciliteter, samt nyde lækre retter hos deres enestående restaurant. Derudover er der også kort vej til mange af de spændende sønderjyske seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot kunne lige så godt være et fiktivt slot fra et eventyr. Det er over 800 år gammelt og befinder sig lige midt i den helt unikke og smukke UNESCO Global Geopark Odsherred. Her kan du virkelig få et uforglemmeligt gourmetophold hos Slotskøkkenet, som også har modtaget en michelin-stjerne. Slottet har også spisehuset, som er en fantastisk bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Lige midt i den utroligt smukke Munkebjergskov ligger Munkebjerg Hotel, hvor du kan overnatte. Fra hotellet er der adgang direkte til Vejle Fjord og kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant og mange andre moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel de Luxe

4/5

Hos Stella Maris Hotel de Luxe inviteres du indenfor til deres luksuriøse rammer og eksklusive værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag fyldt med gode oplevelser. Som gæst hos Stella Maris Hotel de Luxe kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt nyde enestående retter hos deres helt fantastisk restaurant og vin fra deres vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er et unikt slot, som byder dig indenfor i deres unikke rammer til et uforglemmeligt gourmetophold. Slottet råder over hyggelige værelser og moderne facilieteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Fra slottet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan opleve når du ikke nyder lækre retter hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Træk stikket med et gourmetophold Michelin

Hvis du gerne vil trække stikket i en dag eller to og gerne vil væk fra dagligdagens stress og jag, er et gourmetophold den perfekte mulighed. Vælger du tilmed et gourmetophold, hvor du skal spise på en michelinrestaurant, er der endnu mere at se frem til. Her kommer du nemlig helt ned i gear samtidig med, at du ikke selv skal stå og kokkerere til hele familien. 

I stedet kan du nyde, at du får én gangs skyld får serveret den lækreste mad, som du ikke engang selv skal rydde op efter. Der findes ikke noget bedre end det, hvorfor sådan et gourmetophold er den ideelle løsning for dig, som gerne vil afsted på et ophold og nyde en af dine nærmestes selskab.

Tre anbefalelsesværdige gourmetophold Michelin

Leder du efter et gourmetophold, hvor menuen bliver serveret af en vaskeægte michelinrestaurant? Vi har her fundet tre anbefalelsesværdige steder, hvor dine smagsløg bliver forkælet til fulde.

 1. Dragsholm Slot

Vælger du et gourmetophold på Dragsholm Slot, vil du bestemt ikke blive skuffet. Dragsholm Slot er placeret i det skønne Odsherred. På det 800-årige slot vil du opleve en masse historie, mens du samtidigt kan spise på slottets to anerkendte og prisvindende restauranter. Slotskøkkenet har endda fået en michelinstjerne. Derudover er Dragsholm Slot forsynet med den dejligste omkringliggende natur ligesom, at du også kan få en rundvisning på slottet, hvis du ønsker det.

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • Gourmetmenu
 • Slotsmorgenmad
 1. A-ROSA Travemünde

Vil du gerne væk fra Danmark på et lækkert gourmetophold, er det værd at vende blikket mod A-ROSA Travemünde. Dette skønne hotel er beliggende i Lübeck i Tyskland og er det reneste luksus. Hotellet har de lækreste værelser og er forsynet med indbydende faciliteter. Desuden har hotellets restaurant en michelinstjerne, så du kan forvente, at du får serveret den mest fantastiske mad. Ønsker du ydermere at kigge nærmere på spændende seværdigheder, er det bestemt også en mulighed.

Det kan du se frem til:

 • Lækker mad på hotellets restaurant
 • Tæt på stranden
 • Spa
 • Indendørs pool
 • Udendørs pool
 1. Hotel Royal

Er du på jagt efter et gourmetophold i Århus, er Hotel Royal et rigtig godt valg for dig. Her finder du et lækkert hotel, der er beliggende lige midt i Århus. Hotellet byder på en fantastisk gastronomisk oplevelse på restauranten ATRIUM. Det er nemlig Søren Jakobsen og William Jørgensen, der står bag ATRIUM. De ejer også restauranten Gastromé, som har fået en michelinstjerne. Spiser du på en af disse to restauranter, når du er afsted, vil dine smagsløg takke dig. 

Det kan du se frem til:

 • Gourmetmad
 • Casino
 • Fitnesscenter
 • I hjertet af Århus

gode råvarer

Det kan du lave på et gourmetophold med Michelin

På et gourmetophold med en michelinrestaurant kan du først og fremmest se frem til at blive forkælet med mad i særklasse. Og det kan du naturligvis bruge en del tid på. Men udover at spise lækker mad er der også mange andre ting, du kan opleve, når du er afsted på et gourmetophold.

Bliver du på selve stedet, har de i mange tilfælde andre faciliteter. Det kan være alt lige fra en spaafdeling til et casino eller et fitnesscenter. Ønsker du ikke at benytte dig af nogle af disse faciliteter, kan du i stedet tage ud og opleve den nærliggende by eller den omkringliggende natur.

Et gourmetophold med Michelin er den optimale gave til gourmetentusiasten

Hvis du ønsker at give en gave til en person, der elsker god mad, så er et gourmetophold nok den bedste gave, du kan give. 

Er det din partner, en god ven eller et familiemedlem, kan du vælge at tage af sted med personen, så I sammen kan få en mindeværdig og hyggelig tur. Det vil for de fleste være den absolut bedste gave, da de ikke kun får muligheden for at nyde lækker mad, men også dit selskab. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et gourmetophold Michelin?

Har du før hørt om et gourmetophold Michelin, men er du usikker på, hvad der er for noget? 

Kort og godt er det skam bare et normalt gourmetophold. Forskellen er, at du her får muligheden for at spise maden på en restaurant med en michelinstjerne. Har restauranten en michelinstjerne betyder det, at det er ”en rigtig god restaurant i sin kategori”. 

Har restauranten derimod to stjerner, betyder det, at den er ”en omvej værd”. Hvis der er tale om tre stjerner, betyder det, at restauranten er ”værd at rejse efter”. Der er derfor god grund til at overveje et gourmetophold, hvor du kan spise på en restaurant med en michelinstjerne.

Hvilket gourmetophold med Michelin skal jeg vælge?

I og med at der er så mange forskellige gode gourmetophold at vælge mellem, er det ikke altid helt nemt at beslutte sig for et enkelt. Men hvis du gerne vil afsted på et gourmetophold, hvor restauranten har en michelinstjerne, er dine muligheder ikke lige så mange. 

Der er selvfølgelig mere end bare et enkelt sted, men dine muligheder er skam indskrænket en del. 

Dog er det værd at overveje, hvor du gerne vil hen samt, hvad der er vigtigt for dig. Det kan være alt lige fra placeringen til aktiviteter i nærheden, faciliteterne eller noget helt fjerde. Du bør nemlig vælge det gourmetophold, du foretrækker.

Hvor kan jeg tage på et gourmetophold med Michelin henne?

Det er muligt at tage på et gourmetophold med en michelinrestaurant både i Danmark og i udlandet. Vil du gerne på sådan et ophold i Danmark, kan dette både ske i Århus og i Odsherred. 

Du kan også sagtens tage af sted på en længere tur til udlandet, hvis du gerne vil endnu længere væk fra hverdagens stress og jag. Det kan for eksempel være i Tyskland, hvor du finder det lækreste sted i Lübeck.