fbpx

Gourmetophold Sverige

Bedste gourmetophold i Sverige 2024

Er du kommet i feriestemning, men har du ikke mere end en forlænget weekend, hvor du kan slippe afsted fra hverdagens travle liv? Hvad så med at vælge at tage på et gourmetophold i Sverige? Det giver dig en følelse af at være på ferie, fordi der ikke tales dansk allevegne. 

Desuden kan du opleve, hvordan et vaskeægte gourmetophold er i Sverige. Mens dine smagsløg vil komme i højeste gear, når det kommer til smagsoplevelser, vil du komme helt ned i gear. Det er altså en win-win-situation.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Ystad Saltsjöbad
Truestory

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Ystand Saltsjöbad ligger lige ned til Østersøen og byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold. Hotellet har en enestående á la carte restaurant, hvor du kan nyde internationale specialiteter, som hotellets dygtige kokke har tilberedt fra bunden. Derudover er der kort vej til flere spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.799 kr.

Hotel Skansen
Truestory

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i den unikke by Båstad og her er du inviteret indenfor til deres hyggelige rammer, hvor du kan slappe af i de gode værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til en lang række seværdigheder, som f.eks. Bjare Rodkulla. Hotellets restaurant gør det til det perfekte hotel for dig der vil på et uforglemmeligt gourmetophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.315 kr.

Falkenberg Strandbad
Truestory

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Hvis et gourmetophold i Falkenberg lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om at Falkenberg Strandbad er det oplagte valg for dig. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres fitnesscenter og pool. Sidst på dagen kan du nyde et måltid i særklasse hos hotellets enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.310 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger i smukke omgivelser i Varberg og byder dig indenfor til deres hyggelige rammer, hvor du kan glemme alt om det travle hverdag. Hotellet har gode værelser, moderne faciliteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter baseret på friske og lokale råvarer. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylösand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Lyder et uforglemmeligt gourmetophold i Halmstad som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Tylosand er den perfekte mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover råder hotellet over en enestående restaurant, hvor de talentfulde kokke tilbereder lækre retter fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

Lyder et uforglemmeligt gourmetophold i Västerås som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om at The Steam Hotel er et oplagt hotel for dig. Som gæst hos The Steam Hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, gøre brug af deres store spaområde og sidst på dagen nyde et enestående måltid, som hotellets talentfulde kokke har tilberedt fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Söderköpings Bruun råder over et stort spaområde, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Hotellets spaområde inkluderer bl.a. en swimmingpool, en sauna og et spabad. Derudover er der kort vej til flere spændende seværdigheder og så har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter baseret på årstidens specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Hos Varbergs Stadshotell & Asia Spa inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan glemme alt om hverdagens hektiske liv og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet råder over mange moderne faciliteter, som bl.a. deres store spaområde. Derudover har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter, som hotellet talentfulde kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Grand Hotel Saltsjöbaden er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Saltsjöbaden. Her kan du overnatte i de hyggelige værelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Skogsö Kyrkogård. Hos hotellets restaurant kan du få store madoplevelser, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Hos Marstrands Havshotell inviteres du indenfor til et gourmetophold, som du sent vil glemme. Hos hotellet kan du nyde den gratis morgenmad om morgenen og om aftenen kan du få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant. Efter en dag med mange gode oplevelser kan du hvile hovedet i et af de hyggelige værelser eller tage en dukkert i deres pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Orbaden Spa & Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Orbaden Spa & Resort er et unikt åndehul i Sverige, hvor du inviteres indenfor til hyggelige rammer og gode faciliteter. Som gæst kan du forkæle kroppen i deres store spaområde eller ganen hos deres enestående restaurant. Fra hotellet er der også kort vej til spændende seværdigheder. Alt i alt det oplagte hotel til dig der gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Når du besøger Göteborg, så er der ikke nogen tvivl om, at Sankt Jörgen Park er det oplagte sted at overnatte. Her kan du få et gourmetophold i særklasse, samt gøre brug af alle deres moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Lilla Bommen og Kronhusbodarne, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Hotell Södra Berget er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt gourmetophold i Sundsvall. Hotellet råder over en enestående restaurant, hvor du vil få store gastronomiske oplevelser. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Kulturmagasinet og så råder hotellet over lækre faciliteter, som f.eks. pool og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Hos Hotel Riverton inviteres du indenfor til hyggelige rammer og et uforglemmeligt gourmetophold. Som gæst hos Hotel Riverton glemmer du automatisk alt om hverdagens hektiske liv og kan fokusere på at nyde livet. Hotellet har gode faciliteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Derudover er der kort til seværdigheder, som f.eks. Skansen Kronen.

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Skepparholmen Nacka er et gennemført lækkert hotel med spa og en enestående restaurant. Her kan du slappe af i deres hyggelige omgivelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Hos hotellets restaurant vil du blive introduceret for store gastronomiske oplevelser, som deres dygtige kokke tilbereder på friske kvalitetsråvarer. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Hos Nynäs Havsbad har man skabt de helt perfekte rammer til alle der gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold. Hotellet ligger lige ned til en lækker badestrand og råder over moderne faciliteter, som f.eks. pool og fitnesscenter. Derudover har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser, som hotellets dygtige kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Aktiviteter i forbindelse med et gourmetophold i Sverige

Sverige er et stort land. Men der vil altid være flere former for aktiviteter det sted, hvor du vælger at tage på et gourmetophold. Herunder finder du fem af de mest populære steder, hvor turister ynder at tage hen, når de er i Sverige:

 • Vasamuseet i Stockholm
 • Botanisk Have i Gøteborg
 • Soderasens National Park i Skåne
 • Tropikariet i Helsingborg
 • Tylösand Strand i Halmstad

To fabelagtige gourmetophold i Sverige

Lader du turen gå til Sverige, kan du blandt andet forkæle dig selv og din partner med disse to fabelagtige gourmetophold. Uanset hvilket ophold du vælger, er det helt sikkert, at du vil få en uforglemmelig oplevelse, som du altid vil huske tilbage på med stor glæde.

 1. Ulvsby Herrgård

Ulvsby Herrgård er en 3-stjernet klassisk herregård i Sunne, Värmland. Her kan du nyde bare at være i nuet med lækker gourmetmad og masser af afslapning. Derudover kan du lade tankerne få frit løb, mens du udforsker herregårdens omgivelser. Det er ydermere muligt at fiske, sejle i kano, cykle og vandre, når du besøger Ulvsby Herrgård.

Det kan du se frem til:

 • To overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters middag
 • 1 x 4-retters middag
 • 1 x entré og guidet rundvisning i forfatterinden Selma Lagerlöfs hjem
 • Fri entré til Dronning Kristinas Badstue
 • Lån af badekåbe og -sko
 • Superiorværelse med søudsigt
 1. Hotel Rusthållargården

Det 4-stjernede Hotel Rusthållargården ligger midt i den lille romantiske fiskerby Arild. Udover hotellets fantastiske beliggenhed byder det også på både gourmetmad, spa og wellness. På Hotel Rusthållargården får du mulighed for at opleve en af Skånes bedste restauranter. Her får du smagsoplevelser, der er baseret på tradition og kun de bedste af naturens råvarer. 

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • Eftermiddagste
 • 3-retters menu
 • Morgenmadsbuffet
 • Køb adgang til hotellets swimmingpool, finske sauna, dampbad, jacuzzi og pool
 • At vandre eller cykle i timevis i den smukke og dramatiske natur
 • Wi-Fi på alle værelser
 • Gratis parkering ved hotellet
 • Terrasse

dejlig gourmet

Gå ikke glip af et godt tilbud på gourmetophold i Sverige

De fleste af os er vilde med gode tilbud på ophold. Det gælder naturligvis også, når du skal på et gourmetophold i Sverige. Du bør derfor altid holde øje på diverse hjemmesider efter de gode tilbud. Derved vil du aldrig gå glip af de bedste tilbud, når det kommer til et gourmetophold i Sverige.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår kan jeg tidligst tjekke ind på et gourmetophold i Sverige?

Du kan typisk tjekke ind på et gourmetophold i Sverige fra kl. 14.00. Der er dog steder, som har andre ankomsttider, hvorfor det altid er en god idé at tjekke op på dette.

For at finde informationer om hvornår du tidligst kan tjekke ind, kan du altid tage et kig på stedets hjemmeside eller på din ordrebekræftelse. Kan du ikke umiddelbart finde disse oplysninger på hjemmesiden eller ordrebekræftelsen, bør du kontakte stedets reception. Det kan du gøre ved at ringe eller sende en e-mail.

Findes der handicapvenlige gourmetophold i Sverige?

Som alle ved, består store dele af Sverige af meget vild natur. Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt at komme på et gourmetophold i Sverige, der er handicapvenligt. Måske er løsningen bare, at du skal bo på et hotel midt i en by, der tilbyder et lækkert og afslappende gourmetophold. 

Uanset hvor du ønsker at tage hen, når det kommer til et gourmetophold i Sverige, bør du kontakte stedet for flere oplysninger. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvor handicapvenligt både stedet og den omkringliggende natur er. 

Kan jeg bestille et gourmetophold for to i Sverige?

Du kan sagtens bestille et gourmetophold for to i Sverige. Det kan du rent faktisk gøre alle steder. Det er helt op til dig, om du ønsker at tage alene afsted på et gourmetophold i Sverige, eller om du ønsker at tage på et ophold sammen med en, du har kær.

Hvis du ikke kan finde et gourmetophold for to i Sverige, er det som regel fordi, at de pågældende steder ikke har nogen tilgængelige værelser. Derfor er det bedst, at du planlægger dit ophold i så god tid som muligt. Derved kommer du ikke ud i, at alt er optaget, så du ikke kan komme lige præcis derhen, hvor du oprindeligt havde tænkt dig.