fbpx

Gourmetophold Nordsjælland

Bedste gourmetophold i Nordsjælland 2024

Er du på udkig efter inspiration til dit næste gourmetophold i Nordsjælland? Så er du landet det helt rigtige sted. Her vil du nemlig blive præsenteret for flere gode steder, hvor du kan tage på et gourmetophold. 

Derudover får du et nærmere indblik i to helt særlige steder, når det kommer til gourmetophold i Nordsjælland. For at det skal være nemt for dig, har vi også fundet frem til forskellige sjove aktiviteter i Nordsjælland. Læn dig tilbage og find et gourmetophold for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Marienlyst Strandhotel
Truestory

Marienlyst Strandhotel

4/5

Lige på kanten af Øresund ligger det helt igennem fantastiske Marienlyst Strandhotel. Kom indenfor til de hyggelige rammer, moderne faciliteter og lækre værelser. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et godt gourmetophold, så er Marienlyst Strandhotel oplagt for dig og du vil ikke blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 2.890 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en ekslusiv og storslået ejendom, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det ligger lige i nærheden af en smuk golfbane, hvor du kan tage ud at spille og kun 30 km fra København, hvis du vil på shoppingtur i hovedstaden. Derudover har hotellet Caste Cellar Restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk dansk hotel, som råder over et stort spa- og wellnessområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover råder hotellet over to fantastisk restaurant, hvor deres talentfulde kokke står klar til at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser for dig. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot kunne lige så godt være et fiktivt slot fra et eventyr. Det er over 800 år gammelt og befinder sig lige midt i den helt unikke og smukke UNESCO Global Geopark Odsherred. Her kan du virkelig få et uforglemmeligt gourmetophold hos Slotskøkkenet, som også har modtaget en michelin-stjerne. Slottet har også spisehuset, som er en fantastisk bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Bretagne Badehotel
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel er et af Danmarks oprindelige badehoteller og byder dig indenfor til unikke rammer og en fantastisk stemning. Hotellets historie går helt tilbage til 1896 og i 2016 blev hotellet gennemrenoveret. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Bretagne Badehotel er en oplagt mulighed for dig.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Hvis du er på udkig efter et romantisk gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Fredensborg Store Kro er det oplagte sted for dig. Kroen ligger i smukke omgivelser i Fredensborg og der er kort afstand til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Bærhaven. Derudover har kroen en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Sjove aktiviteter på et gourmetophold i Nordsjælland

Det er helt umuligt, at du kommer til at kede dig, mens du er på et gourmetophold i Nordsjælland. Der er nemlig masser af sjove aktiviteter, du kan begive dig ud i. Det kan endda være, at du får lyst til at prøve noget, du aldrig har prøvet før, så du får en ekstra oplevelse med dig hjem. Du kan blandt andet opleve:

 • Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk
 • Kronborg Slot i Helsingør
 • Fredensborg Slot i Fredensborg
 • Karen Blixen Museum Rungstedlund i Rungsted
 • Nordsjællands Fuglepark ved Græsted

flot gourmet restaurante

To helt særlige gourmetophold i Nordsjælland

Er der en helt speciel anledning til, at du ønsker at komme afsted på et gourmetophold? Hvis du eksempelvis vil fejre en bryllupsdag sammen med din partner, er et gourmetophold i Nordsjælland de perfekte rammer. Det kan eksempelvis være et af disse gourmetophold:

1. Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der har været åbent for kongelige og alle andre danskere siden 1861. Her kan du både nyde en høj service, forkælelse med god mad, en svømmetur i havet og diverse spabehandlinger. Den nordsjællandske natur, der er omkring hotellet, er i særklasse. Det samme gælder udsigten fra hotellets restaurant, der består af et godt kig til Kronborg Slot. Du kan derfor forkæle din smagssans, mens du på samme tid nyder synet af det majestætiske slot. 

Det kan du se frem til:

 • En overnatning i et superior-værelse med havudsigt
 • 1 glas velkomstchampagne i Brasserie 1861
 • 5-retters menu efter køkkenchefens valg
 • Gratis entré til spa med indendørs og udendørs faciliteter
 • Lån af badekåbe, slippers og 1 ekstra håndklæde
 • Stor morgenbuffet
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis entré til Casino Marienlyst
 • Gratis parkering

2. Kurhotel Skodsborg

På Kurhotel Skodsborg får du den ultimative forkælelse på alle punkter. Her finder du nemlig en lille oase, hvor du får muligheden for at stoppe op og slappe af fra dagligdagens mange gøremål. Du kommer til at bo på et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller, der ligger i naturskønne omgivelser. Udsigten over Øresund er med til, at du kan finde din indre ro og nyde dit ophold. 

Det kan du se frem til:

 • En overnatning i et standardværelse med en dobbeltseng
 • En 3-retters menu i Brasserie Carl
 • Et lækkert morgenbord
 • Gratis adgang til spa- og fitnesscenter
 • Gratis lån af badekåbe og slippers
 • Gratis Wi-Fi og gratis parkering
 • Allergivenlige dyner og puder

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Findes der et gourmetophold i Nordsjælland med eget fitnesscenter?

Spørger du, fordi du har det bedst med at få dyrket din daglige motion, selvom du er på et gourmetophold i Nordsjælland? Det er meget forståeligt, da der er mange, der har det ligesom dig. Heldigvis findes der gourmetophold i Nordsjælland, som tilbyder, at du kan bruge deres fitnesscenter, mens du opholder dig på stedet. 

Det er dog forskelligt, om du kan benytte et steds fitnesscenter gratis, eller om du skal betale ekstra for det. Du kan se, om det er en facilitet, der skal tilkøbes, eller om det er inkluderet i prisen, ved at kigge nærmere på, hvad opholdet indeholder. 

Hvordan booker jeg et gourmetophold i Nordsjælland?

Der er flere forskellige metoder, hvorpå du kan booke et gourmetophold i Nordsjælland. Først og fremmest kan du altid gå ind på et specifikt steds hjemmeside og booke direkte der. Men der er også andre måder at gøre det på.

Du kan ligeledes vælge at bestille dit gourmetophold i Nordsjælland ved hjælp af rejsesider, dealsites eller sider med oplevelsesgaver. Det er tit værd at kigge alle disse sider igennem, da du derved ikke misser det bedste tilbud på et gourmetophold i Nordsjælland. 

Det kan nemlig være, at der er en forskel på prisen på grund af et specielt tilbud på en bestemt side.

Skal jeg bestille plads i restauranten ved mit gourmetophold i Nordsjælland?

Du skal ikke bestille plads i restauranten, hvis du har købt et gourmetophold i Nordsjælland, hvor maden er inkluderet. Det kan dog være, at stedet spørger dig, hvornår du ønsker at spise din gourmetmad i deres restaurant.

Du bliver spurgt om dette, da stedet gerne vil sikre sig, at alle deres gæster får den bedste madoplevelse. Hvis de ikke sørger for, at gæsterne fordeler sig jævnt over det tidsrum, der er sat af til aftenmenuen, kan kokken måske ikke følge med de mange serveringer. Og det vil være meget ærgerligt.