fbpx

Gourmetophold Vinmenu

Bedste gourmetophold med vinmenu 2024

Leder du efter et lækkert gourmetophold med vinmenu? Det kan være vanskeligt at vælge mellem de mange forskellige hoteller, godser, slotte og kroer, hvor du kan tage på et gourmetophold. Sommetider er det heller ikke helt nemt at finde et sted, hvor alt lever op til dine ønsker både, når det kommer til placeringen, maden, værelserne og så videre. 

Men heldigvis findes der mange gode muligheder, når det kommer til gourmetophold med vinmenu. Derfor finder du her mere information om denne type af gourmetophold, så du kan tage din partner, en ven eller et familiemedlem med på en overnatning, hvor I vil blive forkælet med en fantastisk kulinarisk oplevelse.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Forkæl dine smagsløg med et vidunderligt gourmetophold på Filskov Kro. Denne hyggelige kro er oplagt for dig, der elsker god mad. Her kan du godt glæde dig til en smagsoplevelse, som du aldrig vil glemme. Gourmetmiddagen i restauranten består af mange fantastiske retter efter kokkens eget valg.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Hvordan lyder et uforglemmeligt gourmetophold på et smukt slot som for dig? Hvis det er lige hvad du er på udkig efter, så er der ikke nogen tvivl om, at Broholm Slot er det oplagte valg for dig. Slottet ligger i smukke naturomgivelser mellem Svendborg og Nyborg på fyn. Slottet ligner noget der er taget ud af et eventyr.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro har de perfekte rammer til dig der ønsker at nyde et gourmetophold, mens du på samme tid kan opleve stedets skønne omgivelser. Gourmetopholdet består af en himmelsk gourmetmiddag i restauranten, der har den skønneste panoramaudsigt ud over Fårup Sø. Hvis du elsker gourmet og god stemning er dette lige dig.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro laver mad fra aller øverste skuffe, her går råvarer og tilberedning op i en højere enhed. Hvis du ønsker at opleve denne dejlige mad vil det være oplagt at tage på et gourmetophold, her vil du nemlig også få mulighed for rigtig at mærke kroens skønne atmosfære samt gå en tur i den flotte omkring liggende natur.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Vil du gerne opleve at overnatte i et tidligere fængsel, samt spise som de royale? Så kan du få et fængslende gourmetophold på Den Gamle Arrest. I historiske omgivelser overnatter du i en celle eller i et værelse, der tidligere havde en anden funktion i arresten. Der vil ligeledes være rig mulighed for at opleve Danmarks ældste by Ribe til fods.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Lige på kanten af Øresund ligger det helt igennem fantastiske Marienlyst Strandhotel. Kom indenfor til de hyggelige rammer, moderne faciliteter og lækre værelser. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et godt gourmetophold, så er Marienlyst Strandhotel oplagt for dig og du vil ikke blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en ekslusiv og storslået ejendom, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det ligger lige i nærheden af en smuk golfbane, hvor du kan tage ud at spille og kun 30 km fra København, hvis du vil på shoppingtur i hovedstaden. Derudover har hotellet Caste Cellar Restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Vitalhotel Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Hvis et gourmetophold i smukke omgivelser i Glücksburg lyder som noget for dig, så er Vitalhotel Alter Meierhof det oplagte valg for dig. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder som du kan tage ud at opleve. Derudover har hotellet hyggelige værelser, gode facilieteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et helt unikt gods, som har en imponerende historie der går helt tilbage til 1327. Som gæst hos Kragerup Gods inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser. Hotellet har nemlig en helt fantastisk restaurant, som har de optimale rammer til at skabe et uforglemmeligt gourmetophold for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Bretagne Badehotel
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel er et af Danmarks oprindelige badehoteller og byder dig indenfor til unikke rammer og en fantastisk stemning. Hotellets historie går helt tilbage til 1896 og i 2016 blev hotellet gennemrenoveret. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Bretagne Badehotel er en oplagt mulighed for dig.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er et lækkert hotel, som ligger i lige så lækre omgivelser. Her bydes du indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold, hvor du kan forkæle dig selv med lækre retter, som de talentfulde kokke laver fra bunden. Derudover er der en god badestrand lige i nærheden og hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, her har I muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske vandreruter i smukke naturskønne omgivelser, som man ikke finder mange andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo, her vil der være rig mulighed for at gå lange ture og få talet om løst og fast. Derefter vil I kunne nyde vidunderlig mad kokkereret af hotellets enormt talentfulde kokke og lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger lige op af vestkysten og byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold i hyggelige rammer. Som gæst hos Strandhotellet Blokhus kan du nyde solen på stranden og alle de andre gode faciliteter om dagen og om aftenen kan du få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant, hvor de talenfulde kokke skaber lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Hvalpsund, så er der ikke nogen tvivl om at Hvalpsund Færgekro er det oplagte valg for dig. Som gæst hos Hvalpsund Færgekro inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile maven efter du har nydt et uforglemmeligt måltid hos hotellets enestående restaurant. Her serverer de talentfulde fantastiske retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i smukke omgivelser lige ud til en smuk lystbådehavn. Fra hotellet har du en unik udsigt over lillebælt og er kun en kort køretur fra spændende seværdigheder. Bedst af alt er det hotellets helt fantastiske restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et gourmetophold, så er Kongebrogaarden oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

THE THIEF
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et moderne hotel, hvor der er rig mulighed for at slippe væk fra den kedelige hverdag og få ny energi og gode oplevelser med hjem. Her er der blandt andet THIEF FOODBAR, som er unik restaurant der ligger på tagterrassen på 9. etage. Der kan du opleve urbane og nordiske retter, som er lavet primært på helt friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot kunne lige så godt være et fiktivt slot fra et eventyr. Det er over 800 år gammelt og befinder sig lige midt i den helt unikke og smukke UNESCO Global Geopark Odsherred. Her kan du virkelig få et uforglemmeligt gourmetophold hos Slotskøkkenet, som også har modtaget en michelin-stjerne. Slottet har også spisehuset, som er en fantastisk bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Tortue Hamburg
Hotels.com

Tortue Hamburg

4/5

Leder du efter det perfekte sted for et uforglemmeligt gourmetophold i Hamborg? Så er der ikke nogen tvivl om, at Tortue Hamburg er den oplagte mulighed for dig. Dette hotel råder over en masse gode faciliteter og værelser, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der kort vej til en lang række helt fantastiske restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk dansk hotel, som råder over et stort spa- og wellnessområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover råder hotellet over to fantastisk restaurant, hvor deres talentfulde kokke står klar til at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser for dig. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger i Hobro og byder dig indenfor til hyggeligt rammer og et godt ophold. Hotellets navn stammer fra at det oprindeligt var en mand der havde været i Amerika, som kom tilbage til Danmark og byggede bygningerne. Hotellet har en smagfuld indretning og en endnu mere smagfuld restaurant, hvor du vil få store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger midt i den unikke sønderjyske natur og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos Benniksgaard Hotel kan du gøre brug af deres mange gode faciliteter, samt nyde lækre retter hos deres enestående restaurant. Derudover er der også kort vej til mange af de spændende sønderjyske seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Lige midt i den utroligt smukke Munkebjergskov ligger Munkebjerg Hotel, hvor du kan overnatte. Fra hotellet er der adgang direkte til Vejle Fjord og kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant og mange andre moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel de Luxe

4/5

Hos Stella Maris Hotel de Luxe inviteres du indenfor til deres luksuriøse rammer og eksklusive værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag fyldt med gode oplevelser. Som gæst hos Stella Maris Hotel de Luxe kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt nyde enestående retter hos deres helt fantastisk restaurant og vin fra deres vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er et unikt slot, som byder dig indenfor i deres unikke rammer til et uforglemmeligt gourmetophold. Slottet råder over hyggelige værelser og moderne facilieteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Fra slottet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan opleve når du ikke nyder lækre retter hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger i det magiske område vi kender som gl. Skagen. Her kan du komme væk fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet råder over luksuriøse værelser og en lang række gode faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke får serveret enestående retter hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Hvordan lyder et gourmetophold i Skagen for dig? Hvis du lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Plesner er et oplagt valg for dig. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i Skagen, hvilket betyder at der er kort vej til Skagens spændende seværdigheder. Derudover er der også kort vej til mange enestående fisk- og skaldyrsrestauranter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro ligger i smukke omgivelser i Møgeltønder, hvor naturen mest af alt ligner noget der er taget direkte ud af en film. Slotskroen har også en lang historie, som går helt tilbage til 1687, hvor den blev priviligeret. Hos Slotskroen kan du nyde lækre retter i de smukke rammer, som slottet råder over på ejendommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Hvis du er på udkig efter et romantisk gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Fredensborg Store Kro er det oplagte sted for dig. Kroen ligger i smukke omgivelser i Fredensborg og der er kort afstand til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Bærhaven. Derudover har kroen en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Når du besøger Esbjerg, så er der ikke nogen tvivl om, at Hjerting Badehotel er det helt perfekte sted at overnatte. Her kan du komme væk fra hverdagens hektiske liv og bare fokusere på at nyde livet. Der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Guldager Kirke og så råder hotellet over en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Rødvig Kro & Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Rødvig Kro & Badehotel er et unikt badehotel, som ligger i smukke omgivelser med usigt over Stevns Klint og Østersøen. Som gæst hos Rødvig Kro & Badehotel kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt overnatte på deres lækre værelser. Derudover har hotellet en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter lavet på friske kvalitetsråvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Bliv forkælet med lækker mad og god vin på et gourmetophold med vinmenu

Et gourmetophold er mere end bare et gourmetophold. Det er ren og skær balsam for sjælen, da du kan nyde at blive forkælet med mad af den højeste kvalitet. Vælger du tilmed at tage på et gourmetophold med vinmenu, så vil vinen være tilpasset perfekt til den mad, du får serveret. Dette er lige noget for dig, der sætter pris på rigtig god vin.

Der findes intet bedre end en gourmetmenu, der er sammensat på en måde, hvor der også er taget højde for vinen. Nogle retter fungerer bare endnu bedre med den helt rigtige vin, og det kan du være sikker på at opleve, hvis du tager på et gourmetophold med vinmenu. Her vil hele menuen spille lige meget, om du holder meget af mad eller vin.

De fem bedste gourmetophold med vinmenu

Hvis du er på udkig efter forskellige gourmetophold med vinmenu, så skal du bare læse med videre her. Vi har fundet fem af de bedste og mest lækre gourmetophold med vinmenu, så du kan vælge din favorit.

 1. Kragerup Gods

Vil du gerne på et luksuriøst gourmetophold i de skønneste oplevelser? Så er det værd at overveje at besøge Kragerup Gods med en, du holder af. Kragerup Gods er beliggende i Ruds Vedby på Sjælland, og er et gods, der kan dateres helt tilbage til 1610. Dette gods byder på lidt af hvert, da du både finder et dejligt poolområde samt andre aktiviteter såsom en Go-High-klatrepark. 

Det kan du se frem til:

 • Overnatning i et dobbeltværelse
 • Kaffe og kage
 • Champagne
 • 5-retters menu
 • Vinmenu
 • Morgenmad
 1. Bandholm Badehotel

Bandholm Badehotel er et fantastisk sted på Lolland, hvor du kan nyde en skøn menu og lækker vin på et hotel, der er forsynet med en 134-årig historie. Hotellet er fyldt med en god stemning og atmosfære, hvor du kan sætte dig godt til rette i den hyggeligste og mest charmerende restaurant. De har et omfattende vinsortiment, og maden bliver parret perfekt med den helt rigtige vin.

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • 6-retters gourmetmiddag
 • Vinmenu
 • Små delikatesser
 • Stor morgenbuffet
 1. Kokkedal Slot

Hvis du gerne vil på et romantisk gourmetophold med vinmenu, findes der intet bedre sted end Kokkedal Slot. Her kan du få en helt fortryllende oplevelse i Nordsjælland. Dette ophold er helt perfekt for dig, der elsker at nyde en lækker gourmetmenu med tilhørende vin. På Kokkedal Slot vil kokkene forkæle jeres smagsløg på bedste vis. Kokkedal Slot har desuden også en spaafdeling, som du kan nyde godt af, når du er afsted på et gourmetophold.

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • 1 glas champagne
 • 6-retters menu
 • Vinmenu
 • Morgenmad
 1. Munkebjerg Hotel

Som gæst på Munkebjerg Hotel får du mulighed for at opleve et gourmetophold med vinmenu i særklasse. Ikke nok med at du bliver tilbudt den bedste mad og vin, så kan du også gøre brug af den meget smukke natur, der ligger lige, når du træder ud af hotellet. Munkebjerg Hotel skriver selv, at du får alle dine sanser stimuleret igennem hver eneste af de retter, du får serveret. Samtidigt ligger hotellet blot omkring 300 meter fra Vejle Fjord.

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage
 • Champagne og snacks
 • 6-retters menu
 • Vinmenu
 • Fri adgang til Fit & Relax
 • Entrébillet til Casino Munkebjerg
 • Stor morgenbuffet
 1. Hotel Bretagne

Hotel Bretagne er forsynet med den absolut skønneste placering i Hornbæk. Hotellet har nemlig en fantastisk udsigt til Hornbæk Sø og Kattegat. Derudover er Hotel Bretagne placeret kun fem minutter fra stranden, lystbådehavnen og bymidten. Du kan derfor opleve en masse, hvis du tager på et gourmetophold med vinmenu på Hotel Bretagne.

Det kan du se frem til:

 • Overnatning
 • Gourmetmenu
 • Vinmenu
 • Glas med Le Mesnil
 • Morgenmad

gourmet anretning

Oplev lidt af hvert på gourmetophold med vinmenu

Hvis du vælger at tage på et gourmetophold med vinmenu, gør du det højst sandsynligt, fordi du ønsker at få forkælet dine smagsløg til det fulde. Men det er naturligvis ikke alle, der ønsker at blive på stedet hele dagen. Så hvad kan du ellers lave?

Hvis du besøger et sted med en spaafdeling, er det oplagt at nyde dette. Desuden er det altid værd at undersøge den omkringliggende natur eller en by i nærheden. 

Tag på et gourmetophold med vinmenu året rundt

Et gourmetophold med vinmenu er den mest ultimative oplevelse for både par, venner og familiemedlemmer. Heldigvis kan du tage på et gourmetophold året rundt, da det er skønt både om sommeren samt om vinteren.

For at komme afsted skal du bare vælge det sted, du helst vil besøge. Det kan være, at du altid har drømt om at besøge et bestemt hotel eller, at du har en by, som du meget gerne vil opleve. Uanset hvad vil du altid kunne finde et gourmetophold med vinmenu, der passer præcis til dine ønsker og behov.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan jeg tage på et gourmetophold med vinmenu?

Hvis du gerne vil på et gourmetophold med vinmenu, finder du sådan et ophold i hele Danmark samt i udlandet. Du kan både finde et gourmetophold med vinmenu på Sjælland, på Fyn, i Jylland samt mange andre steder. 

Vil du gerne til udlandet, kan du altid komme på et gourmetophold med vinmenu i enten Tyskland eller Sverige. I og med at Tyskland og Sverige ligger helt op til Danmark, behøver du ikke at bruge lang tid på at tage derhen. Du kan endda bare køre, hvis hotellet ligger nær den danske grænse. 

Du bestemmer derfor nærmest helt selv, hvor du gerne vil hen, når du skal på et gourmetophold.

Hvilket gourmetophold med vinmenu er det bedste?

Det er svært at svare på, hvilket gourmetophold med vinmenu der er det bedste. Vi har fundet fem af de bedste ophold, der tilbyder skønne værelser, lækker gourmetmad samt de bedste vinmenuer. 

Men i sidste ende kommer det helt an på dine præferencer, når det kommer til, hvilket ophold der er det bedste. Hvad du mener er det bedste ophold for dig, er ikke nødvendigvis det bedste ophold for en anden.

Derfor er det en fordel, hvis du bruger noget tid på at læse om de forskellige steder samt, hvad de kan tilbyde dig. Desuden bør du undersøge mere om området, hvis du går meget op i det.

Hvad er fordelen ved at vælge et gourmetophold med vinmenu?

Et gourmetophold med vinmenu kommer med en lang række af fordele. Den største fordel er naturligvis, at der er lavet en vinmenu, som er tilpasset perfekt til den gourmetmenu, du får serveret. Hvis du sætter pris på god vin, er det derfor det perfekte ophold for dig.

Vælger du et gourmetophold, hvor der ikke er inkluderet en vinmenu, skal du selv betale for den vin, du drikker. Det kan hurtigt blive en ekstra stor omkostning alt efter, hvor meget vin du drikker samt, hvilken type af vin du ønsker.