fbpx

Gourmetophold Nytårsophold

Bedste gourmetophold nytårsophold 2024

Ønsker du en nytårsaften, der ikke er helt ligesom de andre år? Så kan det være, at et gourmetophold nytårsaften vil være lige noget for dig. På den måde kan du prøve noget helt nyt, som du måske bliver glad for. 

Efter de stressende og travle juledage kan det også være skønt at komme lidt væk fra det hele og slappe af. Tager du på et gourmetophold nytårsaften, skal du hverken selv stå for madlavning, opvask, rengøring eller lignende. 

Det hele bliver skam bare ordnet og serveret for dig, så du ikke skal andet end at komme helt ned i gear og have det sjovt på samme tid. Med et gourmetophold nytårsaften kan du se frem til en hyggelig, festlig og underholdende aften, som du sent vil glemme. Måske bliver du så bidt af det, at det bliver din nye faste tradition nytårsaften.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Forkæl dine smagsløg med et vidunderligt gourmetophold på Filskov Kro. Denne hyggelige kro er oplagt for dig, der elsker god mad. Her kan du godt glæde dig til en smagsoplevelse, som du aldrig vil glemme. Gourmetmiddagen i restauranten består af mange fantastiske retter efter kokkens eget valg.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Hvordan lyder et uforglemmeligt gourmetophold på et smukt slot som for dig? Hvis det er lige hvad du er på udkig efter, så er der ikke nogen tvivl om, at Broholm Slot er det oplagte valg for dig. Slottet ligger i smukke naturomgivelser mellem Svendborg og Nyborg på fyn. Slottet ligner noget der er taget ud af et eventyr.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro har de perfekte rammer til dig der ønsker at nyde et gourmetophold, mens du på samme tid kan opleve stedets skønne omgivelser. Gourmetopholdet består af en himmelsk gourmetmiddag i restauranten, der har den skønneste panoramaudsigt ud over Fårup Sø. Hvis du elsker gourmet og god stemning er dette lige dig.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro laver mad fra aller øverste skuffe, her går råvarer og tilberedning op i en højere enhed. Hvis du ønsker at opleve denne dejlige mad vil det være oplagt at tage på et gourmetophold, her vil du nemlig også få mulighed for rigtig at mærke kroens skønne atmosfære samt gå en tur i den flotte omkring liggende natur.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Vil du gerne opleve at overnatte i et tidligere fængsel, samt spise som de royale? Så kan du få et fængslende gourmetophold på Den Gamle Arrest. I historiske omgivelser overnatter du i en celle eller i et værelse, der tidligere havde en anden funktion i arresten. Der vil ligeledes være rig mulighed for at opleve Danmarks ældste by Ribe til fods.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en ekslusiv og storslået ejendom, hvis historie går helt tilbage til 1800-tallet. Det ligger lige i nærheden af en smuk golfbane, hvor du kan tage ud at spille og kun 30 km fra København, hvis du vil på shoppingtur i hovedstaden. Derudover har hotellet Caste Cellar Restaurant, hvor du kan få store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Lige på kanten af Øresund ligger det helt igennem fantastiske Marienlyst Strandhotel. Kom indenfor til de hyggelige rammer, moderne faciliteter og lækre værelser. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et godt gourmetophold, så er Marienlyst Strandhotel oplagt for dig og du vil ikke blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Vitalhotel Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Hvis et gourmetophold i smukke omgivelser i Glücksburg lyder som noget for dig, så er Vitalhotel Alter Meierhof det oplagte valg for dig. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder som du kan tage ud at opleve. Derudover har hotellet hyggelige værelser, gode facilieteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt fantastisk dansk hotel, som råder over et stort spa- og wellnessområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover råder hotellet over to fantastisk restaurant, hvor deres talentfulde kokke står klar til at skabe uforglemmelige gastronomiske oplevelser for dig. Fra hotellet er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot kunne lige så godt være et fiktivt slot fra et eventyr. Det er over 800 år gammelt og befinder sig lige midt i den helt unikke og smukke UNESCO Global Geopark Odsherred. Her kan du virkelig få et uforglemmeligt gourmetophold hos Slotskøkkenet, som også har modtaget en michelin-stjerne. Slottet har også spisehuset, som er en fantastisk bistro.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Hotel Bretagne Badehotel
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel er et af Danmarks oprindelige badehoteller og byder dig indenfor til unikke rammer og en fantastisk stemning. Hotellets historie går helt tilbage til 1896 og i 2016 blev hotellet gennemrenoveret. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Bretagne Badehotel er en oplagt mulighed for dig.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er et lækkert hotel, som ligger i lige så lækre omgivelser. Her bydes du indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold, hvor du kan forkæle dig selv med lækre retter, som de talentfulde kokke laver fra bunden. Derudover er der en god badestrand lige i nærheden og hotellet råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i smukke omgivelser lige ud til en smuk lystbådehavn. Fra hotellet har du en unik udsigt over lillebælt og er kun en kort køretur fra spændende seværdigheder. Bedst af alt er det hotellets helt fantastiske restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Er du på udkig efter et gourmetophold, så er Kongebrogaarden oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Lige midt i den utroligt smukke Munkebjergskov ligger Munkebjerg Hotel, hvor du kan overnatte. Fra hotellet er der adgang direkte til Vejle Fjord og kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant og mange andre moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Tambohus Kro & Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, her har I muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske vandreruter i smukke naturskønne omgivelser, som man ikke finder mange andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo, her vil der være rig mulighed for at gå lange ture og få talet om løst og fast. Derefter vil I kunne nyde vidunderlig mad kokkereret af hotellets enormt talentfulde kokke og lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger lige op af vestkysten og byder dig indenfor til et uforglemmeligt gourmetophold i hyggelige rammer. Som gæst hos Strandhotellet Blokhus kan du nyde solen på stranden og alle de andre gode faciliteter om dagen og om aftenen kan du få store gastronomiske oplevelser hos hotellets enestående restaurant, hvor de talenfulde kokke skaber lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger midt i den unikke sønderjyske natur og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos Benniksgaard Hotel kan du gøre brug af deres mange gode faciliteter, samt nyde lækre retter hos deres enestående restaurant. Derudover er der også kort vej til mange af de spændende sønderjyske seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Hvalpsund, så er der ikke nogen tvivl om at Hvalpsund Færgekro er det oplagte valg for dig. Som gæst hos Hvalpsund Færgekro inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile maven efter du har nydt et uforglemmeligt måltid hos hotellets enestående restaurant. Her serverer de talentfulde fantastiske retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger i Hobro og byder dig indenfor til hyggeligt rammer og et godt ophold. Hotellets navn stammer fra at det oprindeligt var en mand der havde været i Amerika, som kom tilbage til Danmark og byggede bygningerne. Hotellet har en smagfuld indretning og en endnu mere smagfuld restaurant, hvor du vil få store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

THE THIEF
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief er et moderne hotel, hvor der er rig mulighed for at slippe væk fra den kedelige hverdag og få ny energi og gode oplevelser med hjem. Her er der blandt andet THIEF FOODBAR, som er unik restaurant der ligger på tagterrassen på 9. etage. Der kan du opleve urbane og nordiske retter, som er lavet primært på helt friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Tortue Hamburg
Hotels.com

Tortue Hamburg

4/5

Leder du efter det perfekte sted for et uforglemmeligt gourmetophold i Hamborg? Så er der ikke nogen tvivl om, at Tortue Hamburg er den oplagte mulighed for dig. Dette hotel råder over en masse gode faciliteter og værelser, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der kort vej til en lang række helt fantastiske restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia Aarhus har en helt fantastisk beliggenhed centralt i Aarhus, hvilket gør det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Aarhus. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde enestående retter. Fra hotellet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Aarhus Domkirke.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel de Luxe

4/5

Hos Stella Maris Hotel de Luxe inviteres du indenfor til deres luksuriøse rammer og eksklusive værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag fyldt med gode oplevelser. Som gæst hos Stella Maris Hotel de Luxe kan du gøre brug af deres gode faciliteter, samt nyde enestående retter hos deres helt fantastisk restaurant og vin fra deres vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er et unikt slot, som byder dig indenfor i deres unikke rammer til et uforglemmeligt gourmetophold. Slottet råder over hyggelige værelser og moderne facilieteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Fra slottet er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan opleve når du ikke nyder lækre retter hos deres restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel ligger i det magiske område vi kender som gl. Skagen. Her kan du komme væk fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet råder over luksuriøse værelser og en lang række gode faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke får serveret enestående retter hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Hvis du er på udkig efter et romantisk gourmetophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Fredensborg Store Kro er det oplagte sted for dig. Kroen ligger i smukke omgivelser i Fredensborg og der er kort afstand til flere spændende seværdigheder, som f.eks. Bærhaven. Derudover har kroen en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Fejr nytårsaften med et lækkert og hyggeligt gourmetophold

I hele Danmark finder du smukke slotte og godser, luksuriøse hoteller og charmerende kroer, der planlægger den mest festlige nytårsaften for dig. Med en lækker menu, oftest musik og dejlige faciliteter kan du ikke andet end at få det sjovt. 

Det er en fantastisk måde at fejre din nytårsaften på med folk, du holder af. Du kan eventuelt vælge at tage af sted med din partner, men det er også en festlig mulighed for dig, der gerne vil på et ophold med venner eller familie.

Udover at du kan få en festlig aften, vil der typisk også være mulighed for at opleve den omkringliggende natur eller nærliggende by. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil se forskellige seværdighed i byen eller gå en frisk tur i naturen. Det er helt op til dig i forhold til, hvad du godt kan lide at lave.

Tre festlige gourmetophold til nytårsaften

At tage på et gourmetophold nytårsaften vil være den perfekte løsning for dig, der gerne vil prøve noget nyt eller ikke helt ved, hvad du vil lave denne aften. Leder du efter forskellige ophold, har vi her fundet tre festlige af slagsen.

 1. Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods blev bygget tilbage i 1669 og er et smukt og prægtigt sted, der tilbyder den perfekte ramme for en hyggelig nytårsaften. Godset er beliggende på Langeland i Rudkøbing og er fyldt med luksus. Her kan du være sikker på, at du kan fejre nytårsaften med manér, mens du på samme tid får tilbudt den mest lækre mad. Vil du gerne slappe ekstra meget af, kan du endda også hygge dig med spa på værelset. 

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • Kaffe og hjemmebagt kage
 • Dronningens nytårstale
 • 5-retters gourmet nytårsmenu
 • Vinmenu
 • Levende musik med dans
 • Morgenmad
 1. Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et af de ældste strandhoteller i Danmark og er beliggende i Helsingør op ad Øresunds kyst. Dette hotel er yderst populært og byder dig selvfølgelig også velkommen til en fantastisk nytårsaften, hvor du kan nyde en lækker gourmetmenu. Hotellet er forsynet med en lang række af skønne faciliteter som for eksempel en spa. Du kan desuden også besøge Kronborg Slot, da slottet ligger lige i nærheden.

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • En festlig hat
 • Champagne og snacks til Dronningens nytårstale
 • Snacks og 5-retters gourmet nytårsmenu med vin
 • Kaffe, petit four og 1 avec
 • Champagne, kransekage og fyrværkeri
 • Professionel DJ
 • Ost og pølse
 • Nytårsbrunch
 1. Kokkedal Slot

Vil du på et romantisk og festlige gourmetophold nytårsaften, kan du ikke gå galt i byen med at besøge Kokkedal Slot. Her er du sikret en sjov og underholdende nytårsaften i Nordsjælland. Dette gourmetophold er ideelt for dig, der gerne vil opleve noget nyt på denne skønne aften sammen med en eller flere, du holder af. Derudover er Kokkedal Slot forsynet med en spa, som du selvfølgelig også kan gøre brug af, hvis du har lyst til det.

Det kan du se frem til:

 • En overnatning
 • Velkomstchampagne
 • 6-retters menu
 • Vin til menuen
 • Kaffe med sødt
 • Fri øl, vin, vand og cocktails
 • Kransekage og champagne kl. 00.00
 • Live band
 • Fyrværkeri kl. 00.00
 • Morgenmad

flot anrettet mad

Spring ind i det nye år med et gourmetophold nytårsaften

Først og fremmest tilbyder et gourmetophold nytårsaften den lækreste menu. I de fleste tilfælde er der også en tilpasset vinmenu til maden. Dette er en fordel for dig, der sætter pris på god mad og vin. Men det er slet ikke det eneste, som du kan få ud af sådan en aften.

At tage på et gourmetophold er muligt året rundt, men der er noget helt specielt ved at gøre det nytårsaften. Ikke nok med at du kan komme godt ind i det nye år med folk, du holder af, så kan du eventuelt også hygge dig med andre mennesker, som ønsker en lige så god aften som dig.

Et gourmetophold nytårsaften er i dag blevet utrolig populært, da det er en anderledes måde at fejre denne aften på. Desuden er mange glade for sådan et ophold, da de på denne måde ikke selv skal være vært i eget hjem. Det kan hurtigt blive krævende, stressende og ikke særlig sjovt, hvis hele aftenen går op i madlavning, oprydning og så videre.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan jeg tage på et gourmetophold nytårsaften?

Lige meget hvor i Danmark du bor, kan du uden problemer finde et hotel, et gods, et slot eller en kro, der tilbyder et festligt gourmetophold nytårsaften. Disse steder har planlagt aftenen ned til den mindste detalje, så du skal ikke lave andet end at hygge dig. Du kan sågar tage til udlandet på sådan et ophold, hvis du gerne vil opleve noget helt ekstraordinært. 

Der er nemlig noget helt specielt ved at fejre nytårsaften i udlandet. Det er noget, som de fleste bare må prøve en enkelt gang i deres liv. Hvis du samtidigt er afsted på et gourmetophold, kan du være sikker på, at menuen er helt i top.

Hvad koster et gourmetophold nytårsaften?

Prisen på et gourmetophold nytårsaften er ikke fast. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der påvirker prisen for sådan et ophold. Disse faktorer er alt lige fra antallet af personer til antallet af overnatninger og så videre. 

Typisk kan du også godt forvente, at et gourmetophold nytårsaften kan være en smule dyrere. Især hvis du vælger et af de steder, der tilbyder såkaldte nytårsophold med en gourmetmenu. 

På disse ophold er der nemlig mere end blot maden inkluderet, da de som regel også planlægger alt lige fra musik til fyrværkeri og så videre. Det skal du derfor have in mente, når du leder efter et gourmetophold nytårsaften.

Hvornår skal jeg booke et gourmetophold nytårsaften?

Hvis du er interesseret i at tage på et gourmetophold nytårsaften, skal du helst booke opholdet i god tid. På den måde kan du være sikker på, at der stadig er plads til dig samt, at du får booket det ophold, du allerhelst vil på. 

Det vil være rigtig ærgerligt, hvis du længe har udset dig et specifikt gourmetophold, som pludseligt ikke er tilgængeligt længere, da der ikke er flere værelser eller lignende. 

Derfor anbefales det altid, at du undersøger markedet grundigt i god tid og vælger det ophold, hvor du gerne vil fejre din nytårsaften. Herved kan du være sikker på, at du kan fejre din aften præcis, som du gerne vil.