fbpx

Gourmetophold Langeland

Bedste gourmetophold på Langeland 2024

Har du brug for at slappe af og komme helt ned i gear? Eller vil du blot forkæle dig selv med god mad og eventuelt vin? Så bør du måske finde et gourmetophold på Langeland. 

På et gourmetophold kan alt lige fra din sjæl til dine smagsløg blive forkælet på bedste vis. Det kan nemlig være yderst fordelagtigt at tage af sted på sådan et ophold fra tid til anden, så du kan trække stikket og komme væk fra den ellers travle hverdag.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Hos Skrøbelev Gods inviteres du indenfor til et uforglemmeligt ophold, hvor der er mulighed for alt fra maksimal afslapning til store gastronomiske oplevelser. Hotellet råder nemlig både over hyggelige værelser, gode facilieteter og en enestående restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at servere retter i særklasse for dig. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Det får du med i prisen på et gourmetophold på Langeland

Hvis du booker et gourmetophold på Langeland, er der typisk flere ting inkluderet i prisen. Selvfølgelig varierer det fra ophold til ophold. Men der er nogle helt generelle ting, som du nærmest altid vil kunne forvente. Dette er blandt andet følgende:

 • En overnatning
 • En gourmetmenu (sommetider også en vinmenu)
 • Gratis parkering
 • Gratis Wi-Fi

Bestiller du et gourmetophold på Langeland, vil der naturligvis altid være en gourmetmenu inkluderet. Om der er en vinmenu eller ej er meget forskelligt, hvorfor du bør undersøge dette, hvis det er meget vigtigt for dig. 

Desuden kan du være heldig, at der er andre spændende ting med i prisen. Det kan for eksempel være gratis adgang til et casino, en spaafdeling, et fitnesscenter eller lignende, hvis hotellet tilbyder dette.

Romantisk og idyllisk gourmetophold på Langeland

Der findes ikke noget bedre end en afslappende overnatning fyldt med god mad. Derfor har vi her fundet et lækkert gourmetophold på Langeland, som du helt sikkert vil nyde i fulde drag med en af dine nærmeste. 

 1. Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods er et prægtigt og romantisk gods, hvor du kan tage på et romantisk gourmetophold med en, du holder af. Det smukke gods er blevet komplet renoveret og er fyldt med lækre faciliteter. Du kan eksempelvis booke et værelse med en spa, hvis du ønsker det. Godset er placeret i nærheden af Rudkøbing på Langeland. I deres hyggelige restaurant bliver der serveret fantastisk mad og god vin.

Det kan du se frem til:

 • En eller to overnatninger
 • Rundvisning på godset
 • 1 times ginsmagning
 • Gourmetmiddag
 • Morgenmad

gourmet

Et gourmetophold på Langeland er ikke kedeligt

Når du er afsted på et gourmetophold, kan du også vælge at opleve Langeland og alt, hvad denne ø har at byde på. Der er mange forskellige seværdigheder og aktiviteter, så du kommer bestemt ikke til at kede dig. Dette er en fordel for dig, der ikke ønsker bare at blive på stedet, men gerne vil ud at se noget af Langeland. Du kan eksempelvis besøge:

 • Tranekær Slot 
 • Tranekær Slotsmølle
 • Rudkøbing by
 • Skovsgaard Gods
 • Langelandsfortet
 • Og mange flere steder

Der er nærmest ikke det, du ikke kan opleve på Langeland. Det handler bare om, at du finder ud af, hvad du helst vil se og udforske. Der er noget for dig uanset, om du er vild med museer, natur, byer eller noget helt fjerde. Inden du tager afsted på dit gourmetophold, kan det endda være en fordel, at du undersøger, hvad der er af muligheder. 

På den måde kan du allerede beslutte på forhånd, hvad du gerne vil opleve, når du er på Langeland. Vil du ikke opleve noget, men bare gerne slappe af på selve stedet, er det naturligvis også altid en mulighed.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår er det bedst at tage på et gourmetophold på Langeland?

Som regel er der en del gæster i weekenden, såsom fredage og lørdage, på de forskellige gourmetophold på Langeland. Dette er naturligvis på grund af, at det er i weekenden, at de fleste mennesker har fri fra arbejde. 

Dog behøver du ikke nødvendigvis at tage af sted i weekenden, hvis du gerne vil undgå, at der er for mange mennesker. Det kan rent faktisk være utrolig hyggeligt, hvis du nærmest har restauranten og stedet for dig selv. 

Så har du muligheden for det, er det værd at overveje, om du skal tage på et gourmetophold på Langeland på en hverdag i stedet for i en weekend.

Hvad skal jeg medbringe på et gourmetophold på Langeland?

Hvis du skal på et gourmetophold på Langeland, er der nogle ting, du altid bør medbringe i tasken eller kufferten. Dette er for eksempel tøj og sko, pung, mobiltelefon, oplader, nøgler, toilettaske, tandbørste og børste. 

Udover disse klassiske ting er der sikkert også andre ting, du gerne vil have med. Dog kommer dette typisk an på, hvad du ellers skal lave, hvad hotellet tilbyder samt, hvor du skal hen. Skal du på et gourmetophold på Langeland med en spa, er det naturligvis altid en god idé, at du tager badetøj med. Skal du gå lange ture, er det ligeledes en fordel med et par gode vandresko. 

Kan jeg tage mine børn med på et gourmetophold på Langeland?

Du må som regel gerne tage dine børn med på et gourmetophold på Langeland. Dog er mange ophold lavet til 2 personer, hvorfor det oftest er lavet for dig og din partner eller en anden person, du holder af. De fleste hoteller giver dig selvfølgelig mulighed for at tage dine børn med, hvis du ønsker det. 

Dog er det værd at være opmærksom på, at der findes nogle steder, hvor det fortrinsvist er egnet for voksne. Her anbefales det, at du lader dine børn bliver hjemme såfremt, at det er muligt. Om du ønsker det ene eller det andet, er naturligvis helt op til dig og dine behov.

Hvornår kan jeg tage på et gourmetophold på Langeland?

Du kan tage på et gourmetophold på Langeland hele året rundt. Det behøver derfor ikke nødvendigvis være om enten sommeren eller vinteren. 

Mens nogle elsker at tage på sådan et ophold om sommeren, når solen skinner, er andre vilde med at gøre dette i de kolde måneder. I vinterhalvåret er der nemlig lagt op til hygge og masser af afslapning.

Desuden kan du vælge at tage på et gourmetophold på Langeland både i hverdagene og i weekenden. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så det handler i sidste ende om, hvornår du foretrækker at tage på et gourmetophold med en, du har kær.