fbpx

Gourmetophold Flensborg

Bedste gourmetophold i Flensborg 2022

Har du brug for at komme en tur ud af Danmark, behøver du ikke at bevæge dig særligt langt. Du kan nemlig blot tage til Flensborg, som ligger i Nordtyskland. Her finder du flere forskellige gourmetophold, der kan tilfredsstille dine smagsløg på bedste vis. 

Når du tager på et gourmetophold i Flensborg, kan det være en fordel at vælge et ophold, hvor du har to eller tre overnatninger. Det giver dig en bedre mulighed for at slappe af og suge alle indtrykkene til dig. 

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Dejlige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller et hotel, vil det være oplagt at tage et gik på det mange Go Dream Gavekort, flere af dem er endda inklusiv en velsmagende middag i kroens eller hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Vitalhotel Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Hvis et gourmetophold i smukke omgivelser i Glücksburg lyder som noget for dig, så er Vitalhotel Alter Meierhof det oplagte valg for dig. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder som du kan tage ud at opleve. Derudover har hotellet hyggelige værelser, gode facilieteter og en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden er det oplagte valg for dig, som er på udkig efter et fantastisk gourmetophold. Hotellet ligger i Kruså og inviterer dig indenfor til deres hyggelige rammer, hvor du kan hvile hovedet om aftenen. Hotellet råder over gode faciliteter og hyggelige værelser. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger midt i den unikke sønderjyske natur og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos Benniksgaard Hotel kan du gøre brug af deres mange gode faciliteter, samt nyde lækre retter hos deres enestående restaurant. Derudover er der også kort vej til mange af de spændende sønderjyske seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Hafen Flensburg
Hotels.com

Hotel Hafen Flensburg

4/5

Flensborg er en helt unik by og Hotel Hafen Flensburg er det oplagte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt gourmetophold i Flensborg. Her kan du hvile hovedet i deres hyggelige værelser, gøre brug af deres mange gode faciliteter og få store madoplevelser hos hotellets helt fantastiske restaurant. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. St. Marien.

Laveste pris for 2 personer: 1.367 kr.

Hyggelige aktiviteter på et gourmetophold i Flensborg

Der er flere forskellige aktiviteter, du kan bruge din tid på i Flensborg. Du kan derfor vælge den eller de aktiviteter, du foretrækker. Du kan tage et kig på disse aktiviteter for at se, om der er noget for dig:

 • Tag på shoppingtur i Citti-Park
 • Nyd en tur på havnen
 • Tag på skibsfartmuseet Flensburger Schifffahrtsmuseum
 • Flensburger Brauerei er for alle, der er vilde med bryggerier
 • Besøg museet Museumsberg Flensburg

servering af gourmetmad

To skønne gourmetophold i Flensborg

Skal dit gourmetophold gå til Flensborg, bør du kigge nærmere på disse to skønne ophold: 

1. Vitalhotel Alter Meierhof

Alter Meierhof er en lille perle, der er omgivet af skov, eng og vand. Den enestående udsigt er en rigtig god kilde til både ro og afslapning. Restaurant Meierei Dirk Luther er stedets gastronomiske flagskib og danner rammen om din indtagelse af gourmetmad en af aftenerne. Derudover er hotellet forsynet med Hof-Therme, som er et stilfuldt wellnessområde på hele 1.400 m2. Området byder blandt andet på en stor opvarmet indendørs og udendørs pool, et hø-aromabad, en finsk sauna, et stendampbad m.m.

Det kan du se frem til:

 • Tre overnatninger i et lækkert værelse
 • Morgenmad hver dag for alle livsnydere
 • Der er frisk frugt ved din ankomst
 • Du får en flaske danskvand hver dag
 • Du kan leje badekåber og klipklappere
 • Gratis adgang til det smukke Hof-Therme
 • 1 x 6-retters gourmetmenu i restaurant Meierei Dirk Luther
 • 1 x 3-retters aftenmenu i restaurant Brasserie
 • 1 x tapasaften i Bodega

2. Hotel Hafen Flensburg

Hotel Hafen Flensburg er et 4-stjernet hotel, der er placeret i en historisk kulisse. Gourmetmiddagen foregår i restaurant Columbus, som er et tydeligt bevis på stedets historie. Du kan blandt andet nyde de antikke guldspejle, der stammer fra bygningens opførelse. De er placeret mellem de store rundbuevinduer, hvor der er fri udsigt til Flensborg Fjord.

Det kan du se frem til:

 • Du kan sammensætte dit ophold efter eget ønske
 • Minibar, hvor første fyldning er gratis
 • Cykler til rådighed for hotellets gæster
 • Et hundevenligt hotel
 • Elevator
 • Parkeringskælder
 • Saunafaciliteter
 • Gårdhave

Vælg det bedste gourmetophold i Flensborg

Det kan være svært at vide, om et gourmetophold i Flensborg er det bedste for dig. Men der er flere mulige måder, hvorpå du kan finde ud af, hvordan et gourmetophold er de forskellige steder. Ved at undersøge tingene nærmere kan du nemlig bedre afgøre, hvad der er det bedste for dig. 

Du bør kigge på andres anmeldelser af et specifikt gourmetophold. Disse anmeldelser kan du typisk se på selve stedets hjemmeside eller på den hjemmeside, hvor du har købt opholdet. 

Desuden er det som regel muligt at finde anmeldelser på diverse rejsesider, hvor gæster anmelder alt mellem himmel og jord. Det kan give dig et indblik i, om gourmetopholdet er noget for dig eller ej. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor bør jeg tage på et gourmetophold i Flensborg?

Der er rigtig mange steder, hvor du kan tage på et gourmetophold i Danmark. Det er derfor et rigtig godt spørgsmål, hvorfor du så egentligt skal tage på et gourmetophold i Flensborg. Men det kan der være flere gode grunde til. 

Det kan eksempelvis være, at du finder et gourmetophold i Flensborg, der bare er noget helt særligt. Det kan være, at stedet er specielt på grund af maden, aktiviteterne, atmosfæren m.m. Det kan derfor være svært at finde noget, der ligner i Danmark. Der er også mange, som mener, at det er mere eksotisk, når et gourmetophold foregår i udlandet.

Er der noget, jeg skal være særlig opmærksom på ved et gourmetophold i Flensborg?

Der er ikke noget, du skal være særligt opmærksom på, når du bestiller et gourmetophold i Flensborg. Der er kun en enkelt faktor, som er lidt anderledes, og det er sproget. 

Er du ikke en ørn til tysk, skal du ikke bekymre dig, da hotellets personale gerne snakker engelsk, så I bedre kan forstå hinanden. Du bør akkurat tjekke præcis det samme i forbindelse med et ophold i Flensborg, som hvis du skal afsted på et gourmetophold i Danmark. 

Er der nogen populære 3-stjernede hoteller med gourmetophold i Flensborg?

Du kan sagtens finde 3-stjernede hoteller med et gourmetophold i Flensborg. Hvis du synes, at det er fuldstændig umuligt at opspore sådan et ophold, hvor alt er inkluderet, kan du altid sammensætte din egen tur. Det gør du ved at bestille et værelse på et hotel med en gourmetmenu. 

Har hotellet ikke sin egen lille gourmetrestaurant? Så kan du helt sikkert finde et andet godt spisested i Flensborg, hvor du kan nyde en masse gourmetmad lavet af friske råvarer.